Öneri Bu adata SSD nasıldır ?

Herhalde beni takan yok.

Kingston A400 de var ama bir arkadaş o da kronik sorunlu demişti ilk defa ondan duydum bu ssdnin kronik sorunlu olduğunu araştırıp A400 alabilirsin
a400 de tam olarak bir kronik sorun yok bazı seriler sorunlu olabilir çünkü bazı kişilerde sağlık aşırı hızlı düşüyormuş(bende 1 aydır kullanıyorum ilk 400gb civarında sağlık %1 azaldı ama şuan 767gb tayım ama sağlık hala %99 da bekliyor ve ssd nin ısınma sorunu yok 45c i çok aşmıyor gördüğüm kadarıyla)

a400 de tam olarak bir kronik sorun yok bazı seriler sorunlu olabilir çünkü bazı kişilerde sağlık aşırı hızlı düşüyormuş(bende 1 aydır kullanıyorum ilk 400gb civarında sağlık %1 azaldı ama şuan 767gb tayım ama sağlık hala %99 da bekliyor ve SSD nin ısınma sorunu yok 45c i çok aşmıyor gördüğüm kadarıyla)
Valla en çok güvendiğim ssdlerden biriydi A400 tam olarak sorunlu olmamasına sevindim

arkadaşlar yaklaşık 1 senedir kullanıyorum hiçbir problemi yok
SSD hız.PNG

Valla en çok güvendiğim ssdlerden biriydi A400 tam olarak sorunlu olmamasına sevindim
zaten tam kronik sorun olsa büyük ihtimal daha çok şikayet alırdı bence rahatlıkla alınabilir hem her seride sorun yok ileride garantiye yollarsanız (sorunlu çıkar ise)sağlam bir seri gelme ihtimali daha yüksek zaten kingston gibi büyük bir markanın müşterilerini yarı yolda bırakıp marka imajını zedeleyebileceğini sanmıyorum

Geri