Hocam teste soktum ama sadece 1 tb olduğu yazıyor marka model yok adata ssd toolbox programından baktımHocam çalışıyorsa ve kapasitesi doğru ise sıkıntı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teste sokun
Teste sokun
300 - 400 tl ye geldi vergi ile birlikte evet 1 tb lıkKaç paraya aldın bunu? 960GB ürün. Orijinal gibi duruyor.
CrystalDiskInfo'dan bakar mısın?Hocam teste soktum ama sadece 1 tb olduğu yazıyor marka model yok adata ssd toolbox programından baktım
300 - 400 TL ye geldi vergi ile birlikte evet 1 tb lık
CrystalDiskInfo'dan bakar mısın?
Sahte gibi gözüküyor. ADATA SSD Toolbox'ta firmware update yapmayı denesene. Yapamıyorsan sahtedir.
aynen hocam değil galiba markası wei kutusunda yazıyor çinceSahte gibi gözüküyor. ADATA SSD Toolbox'ta firmware update yapmayı denesene. Yapamıyorsan sahtedir.
Bu orijinal mi? Wish den almıştım yeni geldi adata 1tb ssd seri numarası yok sanki
Alıntıyı görüntüle
Orijinali 960 GB değil, 1024 GB. Bu ürünün modelleri 256'nın katları şeklinde artıyor.Kaç paraya aldın bunu? 960GB ürün. Orijinal gibi duruyor.
SU800' de öyle miymiş. Adata' nın isimlendirmesi çok garip. Geçende yine modelini hatırlamadığım ürünleri SU630' dan bile kötüydü. Üzerinde model numarası yazıyor ama SU630+SU800 (Ultimate???) yapmışlar.Orijinali 960 GB değil, 1024 GB. Bu ürünün modelleri 256'nın katları şeklinde artıyor.