Neler Yeni

bu ana karttan sonra İntelciyim arkadaş!!

Can...

80+ Platinum
Öyle hocam. Siz blirsiniz yine de.
olmadı satılır güzel ztn defender bütçesi olmayan adam alır zarar ettirmez aslında :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama satmaya almadım kullanacaktım çok kalitesiz miş

amann dursun kardeşe veririz :D iptal etmezse

Son düzenleme:

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
amann dursun kardeşe veririz :D iptal etmezse
👍🏿

Bu arabalar da çok paraymış ya. Bende 2016-17 yılında de 150₺'ye bir tane Nissan GTR uzaktan kumandalı araba almıştım(Ne kadar RC araç sayılır bilmiyorum 😀) Sürmesi çok sarıyor valla.

Can...

80+ Platinum
👍🏿

Bu arabalar da çok paraymış ya. Bende 2016-17 yılında de 150₺'ye bir tane Nissan GTR uzaktan kumandalı araba almıştım(Ne kadar RC araç sayılır bilmiyorum 😀) Sürmesi çok sarıyor valla.
bende gerçek crawler var 9k 10k verdim geçen ay buda denk geldi aldım

👍🏿

yurt dışından getirsem vergi gelecek diye sıcak bakmadım emma alınca bir tık pişman oldum akslar da kötü duruyor şasi neyse de

Snow1

80+
Hocam konuyu mizah bölümü yerine yanlışlıkla mı Anakart bölümüne açtınız?

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,877
İsim
ege erdem demirelli

Can...

80+ Platinum
Hocam konuyu mizah bölümü yerine yanlışlıkla mı Anakart bölümüne açtınız?
yo gayette almayı düşünüyorum ama intel fırın dediler sonra biraz makaraya sardı o kadar sürekli ciddiyet olacak diye bir olay yok insanlar kafa dağıtmaya sohbet etmeye yardımcı olmaya giriyor foruma

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,877
İsim
ege erdem demirelli
yo gayette almayı düşünüyorum ama intel fırın dediler sonra biraz makaraya sardı o kadar sürekli ciddiyet olacak diye bir olay yok insanlar kafa dağıtmaya sohbet etmeye yardımcı olmaya giriyor foruma
keske o anakartin b650 olani ciksa yada eskiden colorful ekran kartlari gibi custom boyali bir anakart ciksa.

Snow1

80+
Konuda bütün cevaplara bakmadım. Sırf Sonic falan var diye geyik yapıyorsunuz sandım.

BabaVoss7

80+ Silver
ne inovasyonu kardeşim bize bunlar lazım!!!!

Can...

80+ Platinum
bende gerçek crawler var 9k 10k verdim geçen ay buda denk geldi aldım

yurt dışından getirsem vergi gelecek diye sıcak bakmadım emma alınca bir tık pişman oldum akslar da kötü duruyor şasi neyse de
iade edemem alacak arkadaşta başka aldı ayağı yaptı bende o halde ben iade ederim dedim :D

keske o anakartin b650 olani ciksa yada eskiden colorful ekran kartlari gibi custom boyali bir anakart ciksa.
Keşke çıksa ya turunculu bir şey vardı oda güzeldi teması

👍🏿

tamam ben iptal ederim o zaman yapacak bir şey yok dedim iptal etti :D iptal olmasına da üzülmedim diyemem ama şuan sıkışıkken almak saçma birde bilgisayarımın parası yani birde bende kalitelisi olunca bu hiç sarmayacak pişmanlığım artacak :D

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
iade edemem alacak arkadaşta başka aldı ayağı yaptı bende o halde ben iade ederim dedim :D

Keşke çıksa ya turunculu bir şey vardı oda güzeldi teması

tamam ben iptal ederim o zaman yapacak bir şey yok dedim iptal etti :D iptal olmasına da üzülmedim diyemem ama şuan sıkışıkken almak saçma birde bilgisayarımın parası yani birde bende kalitelisi olunca bu hiç sarmayacak pişmanlığım artacak :D
Hayırlısı olsun hocam

Top Bottom