Aykut D.
80+ Gold
sıvı soğutucuaio ney laaaa![]()
sıvı soğutucuaio ney laaaa![]()
hee intel ısınıyore deme![]()
gülü seven dikene katlanır sanki
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok ikna olmam nolcak en fazla 75 derece
birde ne güzel işte 360mm sıvı soğutma kasada gayış gibi durur dik takarım anakartın yanına warcry var
ben i5 alcam i7 almıcam ki14700KF 4.8 GHZ'de çalışıyor
Arkadaşlar 13600KF'den 14700KF'ye geçtim. Fakat her oyuna girdiğimde (örneğin EA FC24, Mortal Kombat 1) uçak kalkar gibi fanlardan ses geliyor. Oyun esnasında da anlık yüksek fan sesi geliyor. 13600KF varken çok sessizdi. Montajı Vatan Bilgisayar yaptı. Bir sorun olmuş olabilir mi? 4.8 GHZ'yi de...forum.donanimarsivi.com
Bunların anime kızlı olanı var. 31 bin TL.Çok güzel anakart la. İntel hiç sevmem ama aşırı alasım geldi xd.
Soğumuyor diye konu açınca yardımcı olmam sana nede olsa gülün dikenine katlanionbirde ne güzel işte 360mm sıvı soğutma kasada gayış gibi durur dik takarım anakartın yanına warcry var
ben i5 alcam i7 almıcam ki![]()
![]()
Anime kızlarını sevmiyom hocam. Sonic adamdır.Bunların anime kızlı olanı var. 31 bin TL.![]()
tamam b650 öner de alayım dmlfssfkSoğumuyor diye konu açınca yardımcı olmam sana nede olsa gülün dikenine katlanion.
msi alıyordum wifi li zam yediSoğumuyor diye konu açınca yardımcı olmam sana nede olsa gülün dikenine katlanion.
çaktırma ikna oldumAnime kızlarını sevmiyom hocam. Sonic adamdır.
Dinleme kardeşim karanlık tarafa çekmeye çalışıyo. Sonic diyorum sana yaa.tamam b650 öner de alayım dmlfssfk
msi alıyordum wifi li zam yedi
Bu nick ne kanka6800 lira yanıyorlar yanıyorlarr