Neler Yeni

Bu anakart alınır mı?

Visal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Abdullah sevimli
Dostum ilk başta düşündüm bu sisteme böyle bir kart fazla kaçar diye ama diğer parçaları ilerde yükseltirsen önün açık olmuş olur. X570 anakartlara da göz gezdirebilirsin istersen.

rwelve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Fahrettin
Dostum ilk başta düşündüm bu sisteme böyle bir kart fazla kaçar diye ama diğer parçaları ilerde yükseltirsen önün açık olmuş olur. X570 anakartlara da göz gezdirebilirsin istersen.
Bundan daha iyi midir

Visal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Abdullah sevimli
Bundan daha iyi midir
Tabi biraz daha iyidir ama anakarttan anakarta göre değişebilir.
Mini atx mümkünse alma atx olunca daha fazla bir seçeneğin olabiliyor fazladan bir pci express yuvası fazladan bir m2 yuvası ha belki bu fazla olanlar bir işe yaramiyacak ama imkan varsa olsun yani. Sakın mini atx alınmaz diye algılanmasın alınır bal gibi de alınır çok güzel alınır.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

AboveShaft

80+ Bronze
Mini atx mümkünse alma atx olunca daha fazla bir seçeneğin olabiliyor fazladan bir pci express yuvası fazladan bir m2 yuvası ha belki bu fazla olanlar bir işe yaramiyacak ama imkan varsa olsun yani. Sakın mini atx alınmaz diye algılanmasın alınır bal gibi de alınır çok güzel alınır.
Aynı fiyat bandında mATX anakartta bazı durumlarda ekstra pci-e x1 slotu karşılığında daha fazla özellik bile olabiliyor.
Örneğin: https://www.epey.com/anakart/karsilastir/152070-633357/msi-b450-tomahawk_msi-b450m-mortar-max/

Visal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Abdullah sevimli

rwelve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Fahrettin
B550 mini atx mi

Top Bottom