- Bütçe
- 500
apu bir pc topluyorum anakart lazım 2 sorum olacak bu anakartta m2 desteği varmı ve sizce alınır mı?
msi sıkıntılı diye bir arkadaş yorum yapmıştı değilse galiba en uygunu bu
apu bir pc topluyorum anakart lazım 2 sorum olacak bu anakartta m2 desteği varmı ve sizce alınır mı?
Bu varken alınmaz bence.
Sıkıntılı değil ama o model çok giriş seviyesi bir model, 4 pin CPU girişi nedir yavmsi sıkıntılı diye bir arkadaş yorum yapmıştı değilse galiba en uygunu bu
gigabyte varsa alsın tabiBu varken alınmaz bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıkıntılı değil ama o model çok giriş seviyesi bir model, 4 pin CPU girişi nedir yav![]()
bende amd ryzne 4300 g var bios güncellemesi gerekirmi sencu bu 2 anakartta senin attığın anakartta m2 desteği yok ya o yüzden alasım gelmedigigabyte varsa alsın tabi![]()
2 anakartta da gerekebilir.bende amd ryzne 4300 g var bios güncellemesi gerekirmi sencu bu 2 anakartta senin attığın anakartta m2 desteği yok ya o yüzden alasım gelmedi
gerek yok diye biliyorumbende amd ryzne 4300 g var bios güncellemesi gerekirmi sencu bu 2 anakartta senin attığın anakartta m2 desteği yok ya o yüzden alasım gelmedi