Gif Man
80+ Gold
Çoğu Sıvı Soğutmadan İyidir Hocam !kule tipi iyi midir? hocam sıvı soğutucuda olur işlemci anakartta performans sorunu gibi bir problem yaratırmı
Çoğu Sıvı Soğutmadan İyidir Hocam !kule tipi iyi midir? hocam sıvı soğutucuda olur işlemci anakartta performans sorunu gibi bir problem yaratırmı
Ryzen 7 7800X3D Soğutuyor Sen Düşünyeterli olucakmıdır r7 5700x e
Yok La Desteklemiyor Bunun Gibi Bir Güçlü İşlemciyi Bile Soğutuyor Ondan Bahsediyorum .Ryzen 7 7800X3D işlemcisini taşırmı anakartım bütçe çok sıkıntı değil ama sadece işlemci ve fan değiştirmek istiyorum
o işlemciyi taşıycak anakart önerin varmıYok La Desteklemiyor Bunun Gibi Bir Güçlü İşlemciyi Bile Soğutuyor Ondan Bahsediyorum .
İşlemci Ve Soğutucu Değiştirmek Yerine Sistem Değiştir Hocam
Onun İçin Sistem Değişmen Lazım .o işlemciyi taşıycak anakart önerin varmı
Dediğim gibi sorun değil öneri yapabilirmisin Ryzen 7 7800X3D bi an am4 olmadığı aklıma geldiOnun İçin Sistem Değişmen Lazım .
( Anakart , İşlemci , Ram ) DDR5 Olduğu İçin Çok Ucuz Değil Parçalar .
Totalde 25K Gider Ryzen 7 7800X3D'li Bu Sete
yada bu sistem için en iyi am4 işlemci öneriside olurDediğim gibi sorun değil öneri yapabilirmisin Ryzen 7 7800X3D bi an am4 olmadığı aklıma geldi
Evet AM4 DeğilDediğim gibi sorun değil öneri yapabilirmisin Ryzen 7 7800X3D bi an am4 olmadığı aklıma geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
yada bu sistem için en iyi am4 işlemci öneriside olur
ya am4 için en iyi işlemci yada dediğin sistem parçalarını önerebilirmisinEvet AM4 Değil
sonradan aklıma geldi sabah sabah yeni yeni çalışıyor kafaEvet AM4 Değil
Sorun Değil Sıfır Mı Alacaksın İşlemciyi ?ya am4 için en iyi işlemci yada dediğin sistem parçalarını önerebilirmisin
Mesaj otomatik birleştirildi:
sonradan aklıma geldi sabah sabah yeni yeni çalışıyor kafa
Anakart işlemci darboğazı diye bir şey yoktur!msi b450m pro m2 anakartım var r5 3500x kullanıyorum sizce r7 5700x almak mantıklımı