Arkadaşlar bu anakartla bu ssd birbirine uyumlumudur fazla bilgim olmadığı için sorayım dedim
990 Pro alma git yarı fiyatına fury renegade al çok daha iyi.Arkadaşlar bu anakartla bu ssd birbirine uyumlumudur fazla bilgim olmadığı için sorayım dedim
Asus EX-B760M-V5 D4-CSM Intel B760 Soket 1700 DDR4 5333(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakar
Samsung 990 PRO MZ-V9P1T0BW 1TB 7450/6900MB/s PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD Disk
kanka stokta yok fury incehesapta yaa ordan kasa topluyodum990 Pro alma git yarı fiyatına fury renegade al çok daha iyi.
incehesaptan tek tek kasa toplamanı önermem çok pahalıya geliyor.kanka stokta yok fury incehesapta yaa ordan kasa topluyodum
nerden toplıyımincehesaptan tek tek kasa toplamanı önermem çok pahalıya geliyor.
Hazır sistem almanız en mantıklısı bütçeniz nedirnerden toplıyım
kanka hazır sistem alıyorum zaten sistemde fury renegade vardı ama stokta kalmamış onun yerine samsung düşündüm özelleştirmelerdenHazır sistem almanız en mantıklısı bütçeniz nedir
Kankam uyumlu olmasa zaten seçme kısmına koymazlardı ki kc3000 var mıkanka hazır sistem alıyorum zaten sistemde fury renegade vardı ama stokta kalmamış onun yerine samsung düşündüm özelleştirmelerden