Sol üstteki soketleri yerleştirmeden vidalamaya çalışırsan oturmaz.Anlayamadım ya daha önce hiç pc topkamadım ne yapacığımı bilmiyorum
arka usb vs yeri için braket var kasaya takılan onu tam yerine oturttur tak tak ses gelir oturunca daha sonra anakartı kasaya koy arkaya oturtmaya çalış usb lan yeri vs yerine tam denk gelsin bunu yapınca vidalar da yerine gelir belki çok az esneterek vida takman gerekebilirAnlayamadım ya daha önce hiç pc topkamadım ne yapacığımı bilmiyorum
Anakart aynasıCPU soketleri mi
Taktım bunuarka usb vs yeri için braket var kasaya takılan onu tam yerine oturttur tak tak ses gelir oturunca daha sonra anakartı kasaya koy arkaya oturtmaya çalış usb lan yeri vs yerine tam denk gelsin bunu yapınca vidalar da yerine gelir belki çok az esneterek vida takman gerekebilir
Tamam anakartın ve kasanın linki varmıTaktım bunu
şimdi anakartını kasaya koy önce vida yerlerinin altında yükseltici ayaklar tammı bak tamsa soketlere doğru ittir yani bu taktığınaTaktım bunu
Sadece takman gerekenler takılı gelir anakartı koy üzerine iyice yerleştiğinden emin ol sonra önce köşelerden başlayarak vidaları tak ama dikkat et çok sıkma zorlanmaya başladığı gibi bırakTam değil
Tamam o zaman çünkü anakartta bazı yerler vidasız kalıyo sıkıntı olmaz inşSadece takman gerekenler takılı gelir anakartı koy üzerine iyice yerleştiğinden emin ol sonra önce köşelerden başlayarak vidaları tak ama dikkat et çok sıkma zorlanmaya başladığı gibi bırak
Hayır tüm vidaları taktığına emin ol anakart kitapçığına bakıp nereye takman gerektiğini anlarsınTamam o zaman çünkü anakartta bazı yerler vidasız kalıyo sıkıntı olmaz inş