Neler Yeni

Bu anakart yeni milli anakartımız olabilir mi?

fruko.gzz

80+ Silver
Arkadaşlar biraz fazla araştırmalarım sonucu böyle bir anakarta denk geldim birkaç yerde türkiye pazarındaki anakartlardan çok daha iyi olduğu söyleniyor özellikle tasarımı cezbetti beni açıkçası. 2.el bir anakart alacaktım vazgeçip bunu almayı düşünüyorum AM5lisi eklenecekmiş ilana satıcı ile konuştum.

Satıcı anakart için şöyle bir yorum paylaştı:
"Merhaba, uzun zamandır çift cpu sistemlerde kullandığımız markadır. Kaliteli oldukları için diğer modelleri de satışa açmaya başladık. Kendi resmi sitesinde bios güncellemeleri oldukça yayınlanıyor. Türkiye üzerinde biz de bir site açıp destek vermeye çalışacağız."

Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar biraz fazla araştırmalarım sonucu böyle bir anakarta denk geldim birkaç yerde türkiye pazarındaki anakartlardan çok daha iyi olduğu söyleniyor özellikle tasarımı cezbetti beni açıkçası. 2.el bir anakart alacaktım vazgeçip bunu almayı düşünüyorum AM5lisi eklenecekmiş ilana satıcı ile konuştum.

"Merhaba, uzun zamandır çift cpu sistemlerde kullandığımız markadır. Kaliteli oldukları için diğer modelleri de satışa açmaya başladık. Kendi resmi sitesinde bios güncellemeleri oldukça yayınlanıyor. Türkiye üzerinde biz de bir site açıp destek vermeye çalışacağız."

@HacıSOFU @freygasm @Bünyamina

Son düzenleme:

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,370
İsim
Hacı
16 Fazmış fena durmuyor alınabilir.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
yusuf ecer

Mesaj otomatik birleştirildi:

@HacıSOFU @freygasm @Bünyamina
Kart güzel duruyor baya bedava gibi ama bilmediğim için yorum yapamayacağım markayı ilk defa duydum:/

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Semi kaan Çakır
markayı bilmem ama aşırı iyi duruyor

slayer721

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emirhan Özkan
çok güzel duruyo ama marka güven vermedi

fruko.gzz

80+ Silver
çok güzel duruyo ama marka güven vermedi
markayı bilmem ama aşırı iyi duruyor
Kart güzel duruyor baya bedava gibi ama bilmediğim için yorum yapamayacağım markayı ilk defa duydum:/
16 Fazmış fena durmuyor alınabilir.
Arkadaşlar asrock gibi markalarada aynı tedirginlikle yaklaşıyordum ama araştırmaya değer gibi duruyor kendi sitesinde bios ve driver desteği güncel

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
Sercan SAYİT
Bu markanın geçenlerde B650I ITX anakartını görüp incelemesine bakmıştım, sıcaklıkları çooook kötüydü, adeta yanıyordu. Eğer konuda ki modelin testlerine bakıp iyi sonuçlar gördüyseniz tabi ki alabilirsiniz.

fruko.gzz

80+ Silver
Bu markanın geçenlerde B650I ITX anakartını görüp incelemesine bakmıştım, sıcaklıkları çooook kötüydü, adeta yanıyordu. Eğer konuda ki modelin testlerine bakıp iyi sonuçlar gördüyseniz tabi ki alabilirsiniz.
Bu kartta bu kadar mosfet varken zannetmiyorum ama inceleme gerekli ikinci el MSI pro b650p alacaktım vazgeçip bunu almayı düşünüyorum

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,167
İsim
Diyarhan
Senelerdir uzak doğu da çok güzel anakartlar çıktı ama burada pahalı kalıyordu. Ucuz ve uzun ömürlü olursa alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,874
Üyeler
161,157
Son üye
cembngl
Top Bottom