fruko.gzz
80+ Silver
Arkadaşlar biraz fazla araştırmalarım sonucu böyle bir anakarta denk geldim birkaç yerde türkiye pazarındaki anakartlardan çok daha iyi olduğu söyleniyor özellikle tasarımı cezbetti beni açıkçası. 2.el bir anakart alacaktım vazgeçip bunu almayı düşünüyorum AM5lisi eklenecekmiş ilana satıcı ile konuştum.
Satıcı anakart için şöyle bir yorum paylaştı:
"Merhaba, uzun zamandır çift cpu sistemlerde kullandığımız markadır. Kaliteli oldukları için diğer modelleri de satışa açmaya başladık. Kendi resmi sitesinde bios güncellemeleri oldukça yayınlanıyor. Türkiye üzerinde biz de bir site açıp destek vermeye çalışacağız."
"Merhaba, uzun zamandır çift cpu sistemlerde kullandığımız markadır. Kaliteli oldukları için diğer modelleri de satışa açmaya başladık. Kendi resmi sitesinde bios güncellemeleri oldukça yayınlanıyor. Türkiye üzerinde biz de bir site açıp destek vermeye çalışacağız."
Mesaj otomatik birleştirildi:
@HacıSOFU @freygasm @BünyaminaArkadaşlar biraz fazla araştırmalarım sonucu böyle bir anakarta denk geldim birkaç yerde türkiye pazarındaki anakartlardan çok daha iyi olduğu söyleniyor özellikle tasarımı cezbetti beni açıkçası. 2.el bir anakart alacaktım vazgeçip bunu almayı düşünüyorum AM5lisi eklenecekmiş ilana satıcı ile konuştum.
Son düzenleme: