Neler Yeni

Bu anakarta kule tipi soğutucum sığar mı?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,135
İsim
Furkan Görür

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Emirhan
Anakart değil hocam olay kasa olay anakartta ramlere baskı yapabilir belki ama ön fanı yukarıya kaydırırsın olmaz ise orda da kasanın ne kadar cpu soğutucu yükseklik desteklediği ortaya giriyor

Bünyamina

80+ Platinum
Kasan sistemin açıklamadaki gibiyse sorun yok. Bu soğutucu daha mantıklı olur.

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Emirhan
Ve soğutucu olarak bunu al derim hocam attığın model çok muallak da kalıyor önermem yani gereksiz para gibi

Bünyamina

80+ Platinum
Ha birde soru soracağım sana. Bu aldığın ramlarden memnunmusun ? EXPO açık 6000mhz de kullanıyorsun değil mi ? Bu ramların hakkında çok söylenti var expo açılmıyor da desteklemiyor zart zurt. Bir yazarsan çok sevinirim. Öneriyoruz bir çok kişiye. Sorun yaşayana denk gelmedim ama ürün hakkında kullanıp yorum yapana da denk gelmedim.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,135
İsim
Furkan Görür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ha birde soru soracağım sana. Bu aldığın ramlarden memnunmusun ? EXPO açık 6000mhz de kullanıyorsun değil mi ? Bu ramların hakkında çok söylenti var expo açılmıyor da desteklemiyor zart zurt. Bir yazarsan çok sevinirim. Öneriyoruz bir çok kişiye. Sorun yaşayana denk gelmedim ama ürün hakkında kullanıp yorum yapana da denk gelmedim.
hocam ramleri araştırdım. İntel işlemcilerde 6k mhz kullanamıyormuşsun sanırım. Ama amd işlemcilerde çalışıyormuş. Ram ve işlemci geldi anakart çarşamba günü gelecek elime hocam. Yani test edemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve soğutucu olarak bunu al derim hocam attığın model çok muallak da kalıyor önermem yani gereksiz para gibi

hocam sıkıntı şu bu kule tipini mayıs ayında aldım :D yani şuan 1 fan daha alabilirsem ekstradan çok iyi olurda tekli fan satışını bulamadım

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Emirhan
hocam ramleri araştırdım. İntel işlemcilerde 6k mhz kullanamıyormuşsun sanırım. Ama amd işlemcilerde çalışıyormuş. Ram ve işlemci geldi anakart çarşamba günü gelecek elime hocam. Yani test edemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam sıkıntı şu bu kule tipini mayıs ayında aldım :D yani şuan 1 fan daha alabilirsem ekstradan çok iyi olurda tekli fan satışını bulamadım

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,135
İsim
Furkan Görür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Emirhan
hocam böyle yapacaksam 2kya denk gelmiş olacak alacağım ürün o zamanda 2-2.5kya daha iyisini alabilirim o yüzden 200-300e tek fan bulabilirsem alırım yoksa yükseltmek mantıklı gelmiyor
keşke alırken soğutucuyu sorsaydınız hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,421
Üyeler
160,846
Son üye
Yigit42
Top Bottom