Reisim mesaj olarak atayım olur muBu arada almadıysan 7800x3D alma şuan fiyatı çok kötü, 9800x3d veya 7950x3d alman çok daha iyi olur.
Almayı düşündüğün sistemin listesini atar mısın fiyatlarla beraber? Başka hatalar varsa ona göre öneri yapalım
Tamam onu aliriz kankamFaz sayısı fazla
Bi' beni dinlemiyorsun... 5000 liraya bunu alacaksın şimdi bir de 4000-5000'e psu alacaksın kazıklancaksın. Üstteki mesajda link attım bu kasa (Corsair 4000D) + 850W psu var 6500 TL toplam. Psu da baya kaliteli Corsair RM850EArkadaşlar kasayı değiştirdim bunu alacağım yanına bitane de 850w psu ile canavar olacakAlıntıyı görüntüle
OlurReisim mesaj olarak atayım olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam onu aliriz kankam
pahalı değilmi fiyatı kankam bide buna 3500 e psu alıcan uçacak fiyatkasaya bunu öneririm kendi kablo düzeni varFSP CUT593P Black E-ATX 4x140mm ARGB Fan Temperli Cam USB 3.0 Mesh ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
inceleme videosu bu
hocam loser ın attığı güzel sen kasayla psu yu birlikte almak istersen öyle al ama ayrı ayrı alcaksan o zaman farklı düşünürüzreis adama attıkta sistemi bir şey yazmadı inceliyor heralde
loser a attım sistemi
valla fractal kasayı alacağını sandım ondan attım.bütçen el verirse öneririmpahalı değilmi fiyatı kankam bide buna 3500 e psu alıcan uçacak fiyat
fractal kasa hangisi oluyor hocamvalla fractal kasayı alacağını sandım ondan attım.bütçen el verirse öneririm
@Kaan218 hocam yanlışlıkla mı gülücük attın katıldığını belirtmişsin ama gülme emojisi atmışsınBi' beni dinlemiyorsun... 5000 liraya bunu alacaksın şimdi bir de 4000-5000'e psu alacaksın kazıklancaksın. Üstteki mesajda link attım bu kasa (Corsair 4000D) + 850W psu var 6500 TL toplam. Psu da baya kaliteli Corsair RM850E
Olur
psu ile birlikte olan kasa küçük içine atığım sıvı soğutucu sığmıyorhocam loser ın attığı güzel sen kasayla psu yu birlikte almak istersen öyle al ama ayrı ayrı alcaksan o zaman farklı düşünürüz
reis attım sana özelden@Kaan218 hocam yanlışlıkla mı gülücük attın katıldığını belirtmişsin ama gülme emojisi atmışsın