chipset farkı ve mosfetler kompanentler vs işlemciye oc yapabilmen için önemlidir kısaca bilgim kadarıyla fark buherkese selam, lütfen intelin giriş seviye anakart (h) ile orta seviye anakart (b) arasındaki farklar en ince ayrıntısına kadar nedir
ama zaten b anakartlarına overclock yapılmıyorchipset farkı ve mosfetler kompanentler vs işlemciye oc yapabilmen için önemlidir
örnek verdim hocam ama eksik olmuş z serisi arasında ki fark oama zaten b anakartlarına overclock yapılmıyor
tmm da mesela h bye göre daha mı çok ısınıyorörnek verdim hocam ama eksik olmuş z serisi arasında ki fark o
kendim yorumlarsam b ve h arasında çok fark olduğunu sanmıyorumama zaten b anakartlarına overclock yapılmıyor
yok hocam sadece ram mhz kısıtlaması oluyor hocam bir kaç forumdan edindiğim bilgiye göretmm da mesela h bye göre daha mı çok ısınıyor
tmm size güveniyorumyok hocam sadece ram mhz kısıtlaması oluyor hocam bir kaç forumdan edindiğim bilgiye göre
yine de alırken mümkünse soğutucu blokları olsun kartın her zaman olmamasından iyidirtmm size güveniyorum
doğru ama alırken soğutucu bloğu olup olmadığını nasıl anlicamyine de alırken mümkünse soğutucu blokları olsun kartın her zaman olmamasından iyidir
fotoğraflarından hocamdoğru ama alırken soğutucu bloğu olup olmadığını nasıl anlicam
cidden başka yolu yokmufotoğraflarından hocam