600-700 €Bütçe kaç euro
mediamarkt.de amazon.de otto.de birde geizhals.de var fiyat karşılaştırmak içinBide almanyadaki internet alışveriş sitesi olarak ne var
Hocam taksitle bir şeyler almanız sizin yararınıza olmaz mı? Taksit fiyatları baya ucuz almanyada.600-700 €
Mesaj otomatik birleştirildi:
mediamarkt.de amazon.de otto.de birde geizhals.de var fiyat karşılaştırmak için
5700G ve B550 kullanabilirsiniz.600-700 €
Mesaj otomatik birleştirildi:
mediamarkt.de amazon.de otto.de birde geizhals.de var fiyat karşılaştırmak için
bunu da düşündüm ama bir kere alıp kurtulmak istiyorum açıçası.Hocam taksitle bir şeyler almanız sizin yararınıza olmaz mı? Taksit fiyatları baya ucuz almanyada.
Fiyatı bana uygun geldi. alabilirsiniz. Ramler dual channel değil mi?bunu da düşündüm ama bir kere alıp kurtulmak istiyorum açıçası.
tam olarak hangi b550 modelini önerirsiniz?5700G ve B550 kullanabilirsiniz.
tabii ki dual channel.Fiyatı bana uygun geldi. alabilirsiniz. Ramler dual channel değil mi?
B550M Pro VDH serisini.tam olarak hangi b550 modelini önerirsiniz
ben o şekilde mediamarkt de den topladım 850 euro tuttu5700G ve B550 kullanabilirsiniz.
Tek tek toplamak daha iyi olacaktır. Benim hesaplamamla güncel fiyatlarda 760 Euro tutuyor.ben o şekilde mediamarkt de den topladım 850 euro tuttu
mediamarkt genelikle çok pahalı, ama indirime girdiğinede fena düşüyorben o şekilde mediamarkt de den topladım 850 euro tuttu
bende 700€ tuttuTek tek toplamak daha iyi olacaktır. Benim hesaplamamla güncel fiyatlarda 760 Euro tutuyor.