Neler Yeni

Öneri Bu araba bu paraya Alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet Kayra Suvar
Bmw 116i sportline 134.000 km degisensiz boyasiz tramersiz hasar kayitsiz hor kullanilmamis sanroff lu bi xenon far li
365.000tl 2012 sizce almalimiyim

soul

80+ Silver
LİNK?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Piyasasında veriyor ve dolu duruyor. Araba temizse alınır. Klasikleşmiş 3 serisindeki aynı motor var ama ondan iyi gidiyor bu araba hafif kalıyor.
Kronikleri var mı bilmiyorum ama alınabilir gibi duruyor.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,284
İsim
Berkecan Ergin
Öncelikle araba güzel zamanında bende bu kasa ile 2017 leon arasında kalmıştım ben hem yenı model hemde yaşam alanı daha geniş diye leonu tercih ettim. Eğer aile ile binilecek bir arabaysa arkası çok çok dar. Birde araba arkadan itiş olduğunuda bilmek lazım bir ara haberlere çıkmıştı arkadan itiş arabaya ön lastiğe zincir takıyorlar diye :D. Velhasılkelam bu arabaya karar verirsen zincir seti değişmiş mi bir sor bakalım ne marka kullanılmış nerede değiştirilmiş vs. Ekspere sokarkende üst paket ekspere sokmanı tavsıye ederım baksınlar herşeyine arkadan itiş olduğu için millet viraj görünce arkayı kaydırmadan edemiyor şanzıman sonra ilerde masraf çıkarıyor.

soul

80+ Silver
araba temiz görünüyor , iyi bir yere expertiz yaptırıp alınabilir. HAYIRLI OLSUN

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,284
İsim
Berkecan Ergin
Bu arada zincir setleri bunların 100-120binde değişiyor normalde. Fiyatıda şuanlık 2-2.5 arasında + işçilik oluyor. değişmediyse pazarlık için kullanırsın bu durumu :D

CihanDar.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Hakan ŞAHİN☪
Bmw 116i sportline 134.000 km degisensiz boyasiz tramersiz hasar kayitsiz hor kullanilmamis sanroff lu bi xenon far li
365.000tl 2012 sizce almalimiyim
Ekpertize götürdüğün ekspertiz adamın tanıdığı olmasın hertürlü kılıf uyduruyorlar haberin olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet Kayra Suvar
Öncelikle araba güzel zamanında bende bu kasa ile 2017 leon arasında kalmıştım ben hem yenı model hemde yaşam alanı daha geniş diye leonu tercih ettim. Eğer aile ile binilecek bir arabaysa arkası çok çok dar. Birde araba arkadan itiş olduğunuda bilmek lazım bir ara haberlere çıkmıştı arkadan itiş arabaya ön lastiğe zincir takıyorlar diye :D. Velhasılkelam bu arabaya karar verirsen zincir seti değişmiş mi bir sor bakalım ne marka kullanılmış nerede değiştirilmiş vs. Ekspere sokarkende üst paket ekspere sokmanı tavsıye ederım baksınlar herşeyine arkadan itiş olduğu için millet viraj görünce arkayı kaydırmadan edemiyor şanzıman sonra ilerde masraf çıkarıyor.
Pilot garage tarcanlar bunlar gibi tanin yerde yaparim eksperi

Gorfo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Gorfo gorfo
Valla bilemiyorum mevcut durumda bir arabamız var ama 2018 de almıştık bu paralara araba alınır mı bilemiyorum ekonomi ve yakıt fiyatları bu durumda iken

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,049,641
Üyeler
166,582
Son üye
^Zekeriya^