Neler Yeni

Bu asus laptop nasil?

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Yılmazhan Yıldız
bişey direttiğimiz falan yok çoğu kişi ailesinden veya çevresinden etkilenerek ihtiyacı olmadığı halde laptop almak istiyor bizde şartmı diye soruyoruz boş duyar kasmayın burda
Duyar kastığım yok duyara ihtiyacım da yok benim duyar kasacak olsam emin ol bir sürü konu bulurum. Burada boş muhabbet yapmanın anlamı yok. Sorulan sorulara cevap veriliyor burada insanların fikrine müdahale etmeyin sizde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha Furkan Doğan
Ihtiyacim olmasa laptop önerisi sormazdım vito. Diğer insanlar burada fikirlerini sunuyor ve fikirlere saygılı olmak gerekir. Bende biliyorum masaüstü alıp gta5 te high 60fps almayı ama benim isin düşük oyunlar ve günlük ihtiyaç. Ve en önemlisi taşınabilir olması. Farklı şehirde yaşıyorum ve seneye insallah univ.e gececegim bu yuzden laptop istiyorum. Fikir ve tavsiyeleriniz için yine de teşekkür ediyorum sizlere saygım sonsuz :)

106410

80+ Silver
Siz bu işin tek örneği değilsiniz. Bu forumda her 10 laptop öneri konusunun en az 6-7 sinde bu muhabbet var. "O paraya laptop alacağına masaüstü al.". Ya sanane kardeşim. Adamın sorusunu cevapla yeter. Sizinki pek tavsiye gibi değil sadece bilmişlik taslamak sizinki. Adam laptop ile masaüstünün farkını bilmese farkını sorar zaten konusunda. Diretmeyi de tek başına anlamışsın, sen ve senin gibilerden genel olarak bahsediyorum. Bu arada sen bana bir şeyler tavsiye etmek yerine tam anlamıyla kendini geliştir. Bana önereceğin kitapları kendin oku da buradaki konuların içeriğinden çıkmadan ver cevaplarını.

Boş duyar kasıyorsun kardeşim bir bildiğimiz var ki soruyoruz laptop şart mı diye.Bundan sonra da yazdığın cevaplara karşılık vermeyeceğim.Bu saldırgan tutumların ile hiçbir yere gelemezsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba ben bunu alicam da nasil sizce cs go zula war thunder ets2 nasil oynatır

Hocam bahsettiğiniz laptop ile de yazdığınız tüm o oyunları oynayabilirsiniz.Kusura bakmayın burada da size tavsiye vermek yerine gereksiz münakaşaya girdik.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha Furkan Doğan
Boş duyar kasıyorsun kardeşim bir bildiğimiz var ki soruyoruz laptop şart mı diye.Bundan sonra da yazdığın cevaplara karşılık vermeyeceğim.Bu saldırgan tutumların ile hiçbir yere gelemezsin.

Hocam bahsettiğiniz laptop ile de yazdığınız tüm o oyunları oynayabilirsiniz.Kusura bakmayın burada da size tavsiye vermek yerine gereksiz münakaşaya girdik.
Estağfirullah ne kusuru , bence hiç tartışmaya gerek yok. Önerin icin tesekkur ederim :) tatli dille bence tartışma sonlansın :D dileriz ki dünyada sadece o paraya masaüstü al diyenlerle laptop savunanlar tartışsın ki dunya belki biraz tatlı tartışma biraz da eğlenceli bir münakaşaya şahit olur. Hepinizi seviyorum kalbi güzel insanlarsınız . Bu arada o paraya harbi masaüstü toplanırdı ama laptopa ihtiyac var 😊😂😂😂😂

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Yılmazhan Yıldız

Hala boş muhabbettesin, insanlara akıl vermeyi kesin de tavsiye verin sadece. Belli oluyor bir bildiğin var mı yok mu diye merak etme sen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,250
Üyeler
168,748
Son üye
tnt27
Top Bottom