Neler Yeni

Bu ayarları ne yapmalıyım ?

CanCel

80+ Silver

SAMSUNG 24" CF396 FHD 60-72Hz FreeSync HDMI VA Kavisli Gaming Monitör​

kullanıyorum yanlışlıkla parlaklık ve diğerleriyle oynadım en iyi sharpness, brightness ve contrast ayarı olarak ne yapmalıyım ?​

mfimmel

80+ Silver
Ben de kurcalarken kendi gözüme uygun olanı deneyerek seçmiştim siz de öyle yapabilirsiniz sonuçta monitorlerde save exit sistemi yok tuşla oynayarak gözünüze uygun olanı seçebilirsiniz ama yok ben defaultunu yapıcam diyorsanız

Settings ve General bölümünden Reset ile varsayılan ayarlara döndürebilirsiniz.

CanCel

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

CanCel

80+ Silver

M4greZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Ali Kayra
Oyunun fps değeri manitörün yenileme (hz) değerinden yüksek olursa oluşabilecek bir sorun. O ayarı açarsan bu sorun eğer sende oluşuyorsa kesecektir. Ayrıca manitörlerde o ayar olsa da olmasa da oyun ayarlarından vsync ayarını açman da faydalı olacaktır. Bu manitörün yenileme hızına göre oyun kare hızının (fps) sabitlenmesini sağlar.
60 hz manitörün varsa 60 fps olarak fps limiti sağlar oyun.

CanCel

80+ Silver
Oyunun fps değeri manitörün yenileme (hz) değerinden yüksek olursa oluşabilecek bir sorun. O ayarı açarsan bu sorun eğer sende oluşuyorsa kesecektir. Ayrıca manitörlerde o ayar olsa da olmasa da oyun ayarlarından vsync ayarını açman da faydalı olacaktır. Bu manitörün yenileme hızına göre oyun kare hızının (fps) sabitlenmesini sağlar.
60 hz manitörün varsa 60 fps olarak fps limiti sağlar oyun.
vsync açınca sabit 60 oluyo asla açmam ki

Top Bottom