Aykut D.
80+ Gold
Ula ben nasi soguttum gozune ne battı.Asustan soguttunuz artık almam
Ula ben nasi soguttum gozune ne battı.Asustan soguttunuz artık almam
aman hocam. Yapmayın Asustan soğumak ne demek. Tekrardan ısınınAsustan soguttunuz artık almam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Klavye ve mouse u da saticam
Yok kanka ztn kanser ediyordu beni yazılımı valo veya başka oyunda alt tab atınca ışıklar kapanıyordu yada mod değişiyordu bahanem oldu yok bios yok o yok bu dediniz vazgeçtim bendeaman hocam. Yapmayın Asustan soğumak ne demek. Tekrardan ısının
Bios kötü falan dediler ztn sarmiyorduUla ben nasi soguttum gozune ne battı.
Hocam biosu güzel. Bende TUF b450m plus var. Biosu gayet güzel, anlaşılır. Tercih sizin tabi. Msi da güzel markadır.Yok kanka ztn kanser ediyordu beni yazılımı valo veya başka oyunda alt tab atınca ışıklar kapanıyordu yada mod değişiyordu bahanem oldu yok bios yok o yok bu dediniz vazgeçtim bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bios kötü falan dediler ztn sarmiyordu
çikolayt alasım yok hocam olsaydı msi olanı alacaktımBunlardan Birini Almanı Tavsiye Ederim Hocam .
Bütçen Kısıtlı İse .
Gigabyte B650M K AMD B650 Soket AM5 DDR5 6400(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bütçen Kısıtlı Değilse .
GIGABYTE B650M DS3H AMD B650 Soket AM5 DDR5 6400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GIGABYTE B650M DS3H AMD B650 Soket AM5 DDR5 6400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Neden Çikolayt Almıyorsun Hocam ?çikolayt alasım yok hocam olsaydı msi olanı alacaktım
çıkolayt sevmiyorum hicom aorus vardı anakartta ki rgb farklı kasadakiler farklı yanıyordu yazılımsal sıkıntısı var farklı kasaya geçtim düzelmişti sonra oda bozuldu sarmıyor o yüzdenNeden Çikolayt Almıyorsun Hocam ?