Neler Yeni

bu b650 yi Artık alıyorum

Aykut D.

80+ Gold
AM5 geçmek istiyorum ben ama hala sorunlar devam mı ediyor bu ne böyle
Platform oturmadı insanlarımız araştırmadığından uyumsuz ramleri alıyor . Zahmet edip QVL listesinden bir ram olsa sıfır sorun yaşamayacaklar .

Eric Cartman

80+ Bronze
Malesef ediyor, bilinçli şekilde, az eleyip, sık dokuyarak, parça seçimi yapmak zorunda kalıyorsunuz, am5 platformuna geçmek istediğinizde,
Peki bu anakarta uyumlu ramler nedir 2X16 olarak almayı planlıyorum.
Anakart : MSI B650 Gaming Plus Wifi.
Uyumlu ramler kısmından kodları aratıyorum ama hiç denk gelemedim piyasada satılan kodlara

Can...

80+ Platinum
Al artık be adam al geç ya altı üstü ryzen 5 takmayacakmısın o anakart 7800X3D bile takar üstüne OC ederim ben :D.
yok almıyom vazgeçtim pc falan istemiyorum onu diyorum yok o sorunlu salla geç sattığıma pişman oldum eskisini almıyorum pc falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu anakartı almanı öneririm
VAZGEÇTİM ddr4 sistem topluyorum tekrardan onu soruyom bu sorunlu onu soruyom o alınmaz gerek yok

Son düzenleme:

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
yok almıyom vazgeçtim pc falan istemiyorum onu diyorum yok o sorunlu salla geç sattığıma pişman oldum eskisini almıyorum pc falan

VAZGEÇTİM ddr4 sistem topluyorum tekrardan onu soruyom bu sorunlu onu soruyom o alınmaz gerek yok

Eeee herkesin yaşadığı ufaklısından büyüğüne sorunları dinler, birde araya marka fanboyları girer onlarıda dinlersen alıcak bişey bulamassın. Bu yüzden bazen konu uzayınca tadı kaçar.

Fiyat performans ilerlediğinde bişeylerden kısılması şarttır, kalite istiyorsanda en tepe seviye ürünü alarak kesenin ağzını açıcaksın bu ikisi dışında bir durum yok.

ruaF1912

80+ Bronze
Peki bu anakarta uyumlu ramler nedir 2X16 olarak almayı planlıyorum.
Anakart : MSI B650 Gaming Plus Wifi.
Uyumlu ramler kısmından kodları aratıyorum ama hiç denk gelemedim piyasada satılan kodlara
Arama sayfasında memory by 8XXXG seçili olduğundan dolayı, girilen model numaraları çıkmıyor, uyumluluk sayfasında, 7XXXG seçilip, ardından kodlar taranmalı.
CMH32GX5M2B6000Z30K

6000J3636F16GX2-TZ5NR​

RGB önemsiz diyorsan alttaki model,

6000J3636F16GX2-FX5

Aykut D.

80+ Gold
Attığım anakartı al QVL listesinden bütçene uyan rami al keyfine bak.

ThE LoSt

80+ Gold

sıkıldım artık alıyorum bu anakartı

buda var ama 200 TL ye asus alsam daha mantıklı
Bu iki anakarttan yola çıkarak bütçenin 5k olduğunu varsayıyorum.
Bu kartlar giriş seviye kartlardır ve ileri de güçlü bir işlemci taktığınız takdir de vrm ler bir miktar zorlanabilir ve ısınabilir iki kart arasında gigabyte model 10 derece kadar daha serin vrm çözümleri sunuyor M-A ile M-K benzer vrm çözümleri ürettiği için 104 derece biraz riskli bu hususu göz önünde bulundurun ve bütçe artışı sağlamak mümkün ise 1000 TL fark ile vrmleri 70 derecelerde olan bu modeli öneririm
1709651222346.png

Can...

80+ Platinum
Bu kartlar giriş seviye kartlardır ve ileri de güçlü bir işlemci taktığınız takdir de vrm ler bir miktar zorlanabilir ve ısınabilir iki kart arasında gigabyte model 10 derece kadar daha serin vrm çözümleri sunuyor M-A ile M-K benzer vrm çözümleri ürettiği için 104 derece biraz riskli bu hususu göz önünde bulundurun ve bütçe artışı sağlamak mümkün ise 1000 TL fark ile vrmleri 70 derecelerde olan bu modeli öneririm
Alıntıyı görüntüle
Yok kral en son toplamaktan ya vazgeçtim yada vazgecicem gibi alırsam da MSI alacağım

Alıntıyı görüntüle

Bunu düşünüyorum

ThE LoSt

80+ Gold
Yok kral en son toplamaktan ya vazgeçtim yada vazgecicem gibi alırsam da MSI alacağım

Bunu düşünüyorum
Güzel kart bütçe buralara kadar çıkıyor ise alternatifi pek olmayan bir ürün.

Can...

80+ Platinum

Aykut D.

80+ Gold
Çıkartırız hocam saçma sapan mavi ekranlar almayacaksam sorunsuz kullanacaksam
Sorun anakart degilki ram . Uyumsuzsa en tepedede sorun yaşarsın en dandikte uyumlu ise yasamazsın uyumluluk önemli.

Can...

80+ Platinum
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,296
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom