Neler Yeni

Bu bad sectorler çok sıkıntı yaratır mı?

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
.
Arkadaşlar bu bad sectorlu yerler çok sıkıntı yaratır mı oyun kurmayı düşünüyorum içine.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar bu bad sectorlu yerler çok sıkıntı yaratır mı oyun kurmayı düşünüyorum içine.
bilen yok mu?

Ekler

• s.png
    s.png
    58.4 KB · Hit: 50
Son düzenleme:

valitx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ömer Faruk Baltacı
Fazla yok gibi. Bende çok sayıda vardı, sorun olmaz diyip kurmuştum bayağı bir oyun vs. Sonrasında oyundaki yükleme ekranları absürd şekilde 15 20dk sürmeye başladı, save alması yarım saat sürmeye başladı falan. Mecbur biçimlendirmiştim.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Fazla yok gibi. Bende çok sayıda vardı, sorun olmaz diyip kurmuştum bayağı bir oyun vs. Sonrasında oyundaki yükleme ekranları absürd şekilde 15 20dk sürmeye başladı, save alması yarım saat sürmeye başladı falan. Mecbur biçimlendirmiştim.
Hocam adam Mart'ta açmış konuyu. o.O2

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,101
İsim
Cicikuş
Ban geliyo çiki çiki ban ban ölü konu canlandırmaktannn (6 ay geçtiyse ban yersin bu arada)

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam çok oldu halledeli,keşke konu tarihine baksaydınız :D .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,885
Üyeler
163,899
Son üye
capius
Top Bottom