Neler Yeni

Bu Barfiks Demiri Eve Uyar mı?

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Merhaba dostlar, 1 aydır evde spor yapıyorum kendi çalışma programım vs var ama canım aşırı fazla barfiks çekmek istiyor kendimi denemek istiyorum. Aklıma barfiks demiri alıp çalışma fikri geldi ama evin duvarları çok ince mi desem nasıl desem bilemiyorum, vurunca ses direkt diğer tarafa gidiyor (ince duvarlardan ama türünü bilmiyorum) ve ev kira şimdi ben bu demirden alsam duvar çökmez değil mi?

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Merhaba dostlar, 1 aydır evde spor yapıyorum kendi çalışma programım vs var ama canım aşırı fazla barfiks çekmek istiyor kendimi denemek istiyorum. Aklıma barfiks demiri alıp çalışma fikri geldi ama evin duvarları çok ince mi desem nasıl desem bilemiyorum, vurunca ses direkt diğer tarafa gidiyor (ince duvarlardan ama türünü bilmiyorum) ve ev kira şimdi ben bu demirden alsam duvar çökmez değil mi?

Duvara değil, kapıya takıyorsun.
Onun için gereken şeyleri de adamlar yazmış zaten.

"Kapının iç ölçüsü 80 cm, maksimum 85 cm olmalıdır.
Kapı içi genişliği en az 60 cm olmalıdır.

Üst pervaz boyu ( barfiksin oturduğu yerin yüksekliği ) 12 cm‘i geçmemeli.
Fazla yüksek olursa, barfiks sağlam bir şekilde oturmaz ve kırılmalar olabilir.

Üst pervazla duvar arasında barfiksin oturması için minimum 1,5 cm derinlik olması lazım.
Pervazı bulunmayan kapılara uygun değildir."

VorleN

80+ Silver
Duvara bişey olmazda kapıyı sökebilirsin (köşelerini)

Top Bottom