Eyw hocam sağolasınEğer maddi açıdan çok zorlanarak bunları seçtiysen alabilirsin gayet yeterli olur ama biraz daha üste çıkabiliyorsan kesinlikle işlemci olarak 5600 almanı öneririm. Devasa bir fark var.
5600 için stok fan bir süre sonra işlevini yitirirEğer maddi açıdan çok zorlanarak bunları seçtiysen alabilirsin gayet yeterli olur ama biraz daha üste çıkabiliyorsan kesinlikle işlemci olarak 5600 almanı öneririm. Devasa bir fark var.
hocam size katılıyorum bende 5600ü kulefan ile kullanıyorum başlangıç için stok ile kullandım birkaç ay sonra kulefana geçtim kış olmasına rağmen rahat 85 leri görüyordu kule fandan sonra ortalama yükte 65 70 arası seyrediyor5600 için stok fan bir süre sonra işlevini yitirir
fana zaten 1k verecek arkadaş 3600 kısıtlı bütçede gayet iyi bir işlemcihocam size katılıyorum bende 5600ü kulefan ile kullanıyorum başlangıç için stok ile kullandım birkaç ay sonra kulefana geçtim kış olmasına rağmen rahat 85 leri görüyordu kule fandan sonra ortalama yükte 65 70 arası seyrediyor
Yazın yitirir kışın yeterli olur5600 için stok fan bir süre sonra işlevini yitirir
Hangisi model hocamgüç kaynağı iyi değil 300-400 fazlasına iyi olan modeli var
Hocam daha bütcem tam belli değil ama tahmini 10 k fln bazı parcaları 2. El almayı düşünüyorumNe kadar bütçe ile toplayacaksın belki daha iyisi olabilir
Hangisi model hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam daha bütcem tam belli değil ama tahmini 10 k fln bazı parcaları 2. El almayı düşünüyorum
Eyw hocam![]()
MSI MAG A550BN 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG A550BN 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A550BN 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com