Çözüldü✓ Bu bileşenler iyi midir? yerine baş

McCall00

80+
Reaksiyon skoru
3
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600

Anakart: ASUS Prime B450M-K

Ekran Kartı: GTX 1660 Super

Güç Kaynağı: MSI MAG A 500W

Eğer maddi açıdan çok zorlanarak bunları seçtiysen alabilirsin gayet yeterli olur ama biraz daha üste çıkabiliyorsan kesinlikle işlemci olarak 5600 almanı öneririm. Devasa bir fark var.

Eğer maddi açıdan çok zorlanarak bunları seçtiysen alabilirsin gayet yeterli olur ama biraz daha üste çıkabiliyorsan kesinlikle işlemci olarak 5600 almanı öneririm. Devasa bir fark var.
Eyw hocam sağolasın

Ne kadar bütçe ile toplayacaksın belki daha iyisi olabilir

5600 için stok fan bir süre sonra işlevini yitirir

5600 için stok fan bir süre sonra işlevini yitirir
hocam size katılıyorum bende 5600ü kulefan ile kullanıyorum başlangıç için stok ile kullandım birkaç ay sonra kulefana geçtim kış olmasına rağmen rahat 85 leri görüyordu kule fandan sonra ortalama yükte 65 70 arası seyrediyor

hocam size katılıyorum bende 5600ü kulefan ile kullanıyorum başlangıç için stok ile kullandım birkaç ay sonra kulefana geçtim kış olmasına rağmen rahat 85 leri görüyordu kule fandan sonra ortalama yükte 65 70 arası seyrediyor
fana zaten 1k verecek arkadaş 3600 kısıtlı bütçede gayet iyi bir işlemci

güç kaynağı iyi değil 300-400 fazlasına iyi olan modeli var

Son düzenleme:
Hangisi model hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam daha bütcem tam belli değil ama tahmini 10 k fln bazı parcaları 2. El almayı düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,979
Üyeler
183,196
Son üye
özgüç55
Geri