Bu bilgisayar alınır mı arkadaşlar

Cheater_

80+
Reaksiyon skoru
5
Bu bütçede şuan daha mantıklı sistem yok. Sitede sorun yok. Alınır.

Sistemi öneren benim zaten kankam alabilirsin Arc 750 sisteminden daha iyidir RX 6600

Sizce almalımıyım beklemelimiyim kanka
Yani kasım bitti bitecek. Asgari ücret zammı ile ne olur bilmiyorum ama bu özelliklerde çıkacak yeni bir sistem de aşağı yukarı bu fiyatlarda olur. Fiyatı iyi.

Sanırsam yok bundan sonrada bu fiyata gelecekler aynı kalitede olur gibi. Ram ve ss yükseltmesiyle alırıdm ben.

Lütfen ssd ye kadar inceleyip kardeşiz gibi fikir verin alınır mı? sizce
Ve bu siteden alıyımmı
Hocam yapabilirseniz Deepcool kasa yapın derim (ileriye dönüklük açısından işlemci ekran kartı falan yükseltirseniz psu değiştirmenize gerek kalmaz

Hocam yapabilirseniz Deepcool kasa yapın derim (ileriye dönüklük açısından işlemci ekran kartı falan yükseltirseniz psu değiştirmenize gerek kalmaz

Sizce istediğim oyunlarda iyi performans verirmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genelde Fortnite Valorant The Forest Sons The Forest The Long Dark Resident Evil gibi oyunları beni sıkmadan üzmeden oynatıcak pc

Son düzenleme:
Sizce istediğim oyunlarda iyi performans verirmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genelde Fortnite Valorant The Forest Sons The Forest The Long Dark Resident Evil gibi oyunları beni sıkmadan üzmeden oynatıcak pc
1080p de üzmez (oyunun optimizasyon sorunu yoksa falan) ancak uzun ömürlülük açısından en mantıklısı 750w gene

Geri