Neler Yeni

Bu bilgisayar alınır mı?

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,109
İsim
Cicikuş
Arkadaşlar merhaba monitör dahil klavye mouse falan dahil 6500TL Sistem.
Oc veya m.2 takmayacağım için anakart sıkıntı olmaz Fiyatına göre nasıl alınır mı??
Sistem;

Monitör Rampage 144Hz 1ms Curved.

Ekran kartı RX580 4GB

İşlemci R5 1600AF

Anakart A320M-R

Ram 2x8 gell evo amd edition 3000mhz

480GB adata su630 ssd

Dark 500w 80+ bronz psu

Kasa Ranger Rigel

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,109
İsim
Cicikuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence alınmaz. PSU kötü, SSD kötü, ekran kartı (sıfır ise) kötü.
Nası ya? SSD hızları falan fazla önemli değil PSU'nun nesi kötü ekran kartı neden kötü? Bunları cevaplarsanız sevinirim. (Hayır bende rtx3060 alacak bütçe yok anlayın yani param bunlara yetiyor civarımdada bu sistem vardı diğerleri i3 2.nesil falan 5k satıyorlar.)

En İyi Cevap
7
Nası ya? SSD hızları falan fazla önemli değil PSU'nun nesi kötü ekran kartı neden kötü? Bunları cevaplarsanız sevinirim. (Hayır bende rtx3060 alacak bütçe yok anlayın yani param bunlara yetiyor civarımdada bu sistem vardı diğerleri i3 2.nesil falan 5k satıyorlar.)
SSD kronik sorunlu sağlığı ve hızı düşüyor. PSU kalitesiz marka sistemi çöp etme ihtimali var. Ekran kartı sıfır ise kötü çünkü parasını hak etmiyor ve fazla güç tüketiyor.

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can
Ssd kronik sorunlu diye biliyorum ve psu da pek güvenilir değil gibi

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,109
İsim
Cicikuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SSD kronik sorunlu sağlığı ve hızı düşüyor. PSU kalitesiz marka sistemi çöp etme ihtimali var. Ekran kartı sıfır ise kötü çünkü parasını hak etmiyor ve fazla güç tüketiyor.
Söylemedim sanırım 1 yıl garantisi devam ediyor sistemin. (Sinerji) ayrıca muhtemelen al sat yapacağım 1-2 tane oyun yükler sonra satarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ssd nin aynısını dayım kullanıyor 4 aydır sıkıntısı yok? Ve 240 lık modelide bende var gene bi skıntısı yok. Crystal dismarkla baktım. Vadettiği değerlerin bir tık üstünde veriyor bende.

Van içinde 6500tl aşmayacak fiyata daha iyi sistem bulun onu alayım? Hep i5 3. Nesiller 5.nesilleri satıyorlar burada be şehir dışı çıkma imkanımda yok. Bu civarda en iyisi buydu.

Van içinde 6.5k geçmeyecek benim imzamdaki sistemden daha iyisi varsa atın lütfen (ciddiyim sertlik olsun diye demiyorum.)

Son düzenleme:
En İyi Cevap
7
Van içinde 6500tl aşmayacak fiyata daha iyi sistem bulun onu alayım? Hep i5 3. Nesiller 5.nesilleri satıyorlar burada be şehir dışı çıkma imkanımda yok. Bu civarda en iyisi buydu.
Eğer kendiniz için alıyorsanız almayın. Ha ama al sat yapacağım diyorsanız alınabilir. Ama al satta bu sistem ile kar edemessiniz muhtemelen.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,109
İsim
Cicikuş
Vanda 6.5k yı geçmeyecek daha iyi öneriniz varsa sevinirim. Bu arada sistem 2.el

Maeve Wiley

80+ Bronze
A320m-r anakart kullanıyorum. İlklerde benimde m2 ssd umrumda değildi ama şuanda anakart değiştirmek için para biriktiriyorum. Alıcaksanız A320M-K alın derim

Maeve Wiley

80+ Bronze
Neden? Zaten sistemi geliştirme ihtiyacım olacağını sanmıyorum.
m2 desteği yok
Eğer kulaklığınız jaklı ise yani hd audio olarak kullanıcaksınız ses kartı kötü.
Ram desteği 2933mhz

Top Bottom