akıllı kuş
80+ Gold
Dahası
Hocam konu açıyorsunuz kötü denilen şeylere kötü denilince nasıl ya? falan diyorsunuz sanki iyiymiş gibi savunuyorsunuz ayrıca rx580 şu anda fiyatını hak etmiyor alınacaksa mining için alınmalı ancak oyun için 1650S daha iyi olur.@EKRHN hocam emoji atacağınıza bir şey söyleyin? bu fiyata van çevresinde daha iyisi varsa atın bekliyorum.
ufak bir soru peki van civarında bundan daha iyi bi F/P sistem bulabildimmi? hayır. genelde hepsi kazık i5 3470 i3 2100 falan hocam.Hocam konu açıyorsunuz kötü denilen şeylere kötü denilince nasıl ya? falan diyorsunuz sanki iyiymiş gibi savunuyorsunuz ayrıca rx580 şu anda fiyatını hak etmiyor alınacaksa mining için alınmalı ancak oyun için 1650S daha iyi olur.
Ayrıca van çevresi olmak zorunda mı? Çünkü çok araştıracak vaktim yok pc m de biraz sıkıtılar var onu halletmeye çalışıyorum.
Hocam dediğim gibi araştırmadım ama size söz veriyorum pc m deki virüsten kurtulayım söz veriyorum 1 saat araştıracağım.ufak bir soru peki van civarında bundan daha iyi bi F/P sistem bulabildimmi? hayır. genelde hepsi kazık i5 3470 i3 2100 falan hocam.
peki. bu arada 6.5k ama monitör dahil olacak. ve en az 6 ay falan garantisi olması lazım. ayrıca sizede yardımcı olmak için sorayım ne tip virüs bu trojan yada bitcoin miner falan gibi bir şeymi?Hocam dediğim gibi araştırmadım ama size söz veriyorum pc m deki virüsten kurtulayım söz veriyorum 1 saat araştıracağım.
Hocam galiba trojan pc sürekli donuyor ve kapanıyor. Bazen de kendini yeniden başlatıyor.peki. bu arada 6.5k ama monitör dahil olacak. ve en az 6 ay falan garantisi olması lazım. ayrıca sizede yardımcı olmak için sorayım ne tip virüs bu trojan yada bitcoin miner falan gibi bir şeymi?
trojan için en iyi çözüm format değilmiydi?Hocam galiba trojan pc sürekli donuyor ve kapanıyor. Bazen de kendini yeniden başlatıyor.
Bilmiyorum hocam şimdi Kaspersky diye bir uygulama indirdim o taradı ve bir şeyler temizledi ama nasıl bir virüs bulaştığını bilmiyorum.trojan için en iyi çözüm format değilmiydi?
benim ekran kartında biraz sıkıntı var ve fazla masraf olmasın diye alacağım bu sistemle benzer fiyatlarda.Zaten RX570'in var bence ekran kartı almayıp diğer parçaları yüksek al sonrada ekran kartı alırsın.
crackli bir şey indirdinizmiBilmiyorum hocam şimdi Kaspersky diye bir uygulama indirdim o taradı ve bir şeyler temizledi ama nasıl bir virüs bulaştığını bilmiyorum.
Evet hocam indirdim büyük ihtimal ondan oldu zaten hemen indirdiğim oyun ile ilgili her şeyi sildim üstüne torrenti de sildim inşallah işe yaramıştır virus programında da sıkıntı yok gibi gözüküyor.benim ekran kartında biraz sıkıntı var ve fazla masraf olmasın diye alacağım bu sistemle benzer fiyatlarda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
not:ekran kartındamı değilmi bilmiyom yanlış yazmışım pc durduk yere kapanıyor ve bundan bıktım artık (bazı oyunlarda oluyor.)
Mesaj otomatik birleştirildi:
crackli bir şey indirdinizmi
en garanti çözüm format atmaktır bu konuda.Evet hocam indirdim büyük ihtimal ondan oldu zaten hemen indirdiğim oyun ile ilgili her şeyi sildim üstüne torrenti de sildim inşallah işe yaramıştır virus programında da sıkıntı yok gibi gözüküyor.
Evet hocam bu da işe yaramazsa format atacağım.en garanti çözüm format atmaktır bu konuda.