Bu bilgisayar alınır mı ?

Güzel laptop ama 60hz. 120hz istiyorsan buna bakabilirsin

Bu bilgisayar almayı düşünüyorum fiyatının hakkını verir mi ?
Yerine bunu öneririm https://www.hepsiburada.com/lenovo-...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.67.1

yerinde olsam bunda yoğunlaşırdım, h serisi işlemciler asla üzmez ve fiyat olarak da ciddi bir fark var arada

Selamlar;
Fiyat olarak biarz daha yukarı çıkarım dersen aşağıdaki modeli incele derim. Performans gayet iyi, ayrıca kasa yapısı da çok hoş. Premium ürün hissi veriyor. İncelemeni tavsiye ederim.

Ben de farklı fiyat aralıklarında MSI modelleri önereceğim. özellikle fiyat olarak çıkabilirsen son linkteki GF65 modeli GTX1660Ti ekran kartı ile dikkat çekiyor. Bence dört modeli de bir incele derim. Ben olsam bu dört modelden birini alırdım. :)

Ben de farklı fiyat aralıklarında MSI modelleri önereceğim. özellikle fiyat olarak çıkabilirsen son linkteki GF65 modeli GTX1660Ti ekran kartı ile dikkat çekiyor. Bence dört modeli de bir incele derim. Ben olsam bu dört modelden birini alırdım. :)

Yorumlari okudum guzel cihazlar onerilmis. Bu cihazlardan biri bence de isini gorecektir

Arkadaşa katılıyorum önerileri gayet başarılı tercih edebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,176
Üyeler
190,871
Son üye
hoke
Geri