TheCommander
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 115
- İsim
- Koray
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar
Forumda gezerken bu bilgisayarı gördüm. Bugün çıkan sisteme zaten hem yetişemezmişiz hem de amd olmasından dolayı açıkçası linki takip bile etmedim. Tercih meselesidir ama sistem çok güzel. Bu sistemi bizlerle buluşturanın eline sağlık. O konuda bu sistemi gördüm ve ciddi şekilde paraya kıyıp taksitle almak istiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum, olumlu olursa sipariş geçeceğim.
Forumda gezerken bu bilgisayarı gördüm. Bugün çıkan sisteme zaten hem yetişemezmişiz hem de amd olmasından dolayı açıkçası linki takip bile etmedim. Tercih meselesidir ama sistem çok güzel. Bu sistemi bizlerle buluşturanın eline sağlık. O konuda bu sistemi gördüm ve ciddi şekilde paraya kıyıp taksitle almak istiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum, olumlu olursa sipariş geçeceğim.
ModArt-X2/AMD Ryzen 5 7500F/MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC 12GB/32GB DDR5/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
ModArt-X2/AMD Ryzen 5 7500F/MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC 12GB/32GB DDR5/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da
www.itopya.com