Cagrimnkse
80+
Bilmediğim için bulduğunu sioruom nerde bulursam ama izoly ve turbox bakmiom artikDostum neden saçma saçma yerlere bakıyorsun?
N11-Gittigidiyor vs. Yerlerde satılanların izoly’lerden bir farkı yok. Bütçeni söyle biz önerelim.Bilmediğim için bulduğunu sioruom nerde bulursam ama izoly ve turbox bakmiom artik
2100 monitör olursa 2600 olur düşük bütçe olduğu için bulamıyorum bu fiyatlarda en iyisi neyse onu ariyorumN11-Gittigidiyor vs. Yerlerde satılanların izoly’lerden bir farkı yok. Bütçeni söyle biz önerelim.
Bu bütçede 2.el toplaman en iyisi olur.2100 monitör olursa 2600 olur düşük bütçe olduğu için bulamıyorum bu fiyatlarda en iyisi neyse onu ariyorum
Hocam aynı konuyu açıp durmaktan bıkmadınız mı? Onun yerine bütçenizi yazıp "Fortnite ve csgo oynatabilecek bilgisayar önerisi" diye bir konu açsanız biz de sistemleri atsak.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülebu bilgisayar oynatirmi fortnite ve csgo orta seviyede 1080 p
kanka alma değmez ben de bakıyordum böyle sistemler sonradan gereksiz olduğunu anladım bütçen varsa başka yerlerden bak teknobiyotik gibi ya da o kadar bütçen yoksa ikinci el piyasasına bak ikinci el sistem bak veya kendin toplayacaksan ikinci el parça bak gibi gibiAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülebu bilgisayar oynatirmi fortnite ve csgo orta seviyede 1080 p
250W PSU=C4Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülebu bilgisayar oynatirmi fortnite ve csgo orta seviyede 1080 p
Hocam 2. elden parça parça şöyle bir sistem çıkarabilirsiniz,Anladık bütçen kısıtlı ama illa ucuz diyorsan şu an toplanabilecek tek seçenek apu ca goda 150 fose kadar yolu var. Bütçe vermen iyi olur
Hocam helal olsun vallah , ikinci el diyince aklıma hemen sen geliyorsun artık.Hocam 2. elden parça parça şöyle bir sistem çıkarabilirsiniz,
Ryzen 5 1600
A320 Anakart
8GB 3000MHZ RAM
Rx470 - 480
240GB SSD
500W PSU ve Kasa
Bu parçalardan oluşan bir sistem dizebilirsiniz hatta oturduğunuz yeri söylerseniz ben bir bakabilirim.
Apo reisin topladığı sistem ama ben önermiyorum. O videoda kasa dahi olmadan 50 liralık psu ile 1900 bir maliyet çıktı. Rx570 den aşağı herhangi bir sisteme verilen para kendini haketmiyor. Bunu geçen hafta kendisine de söyledim. Zaten bütçe kısıtlı neden ssd falan falanHocam 2. elden parça parça şöyle bir sistem çıkarabilirsiniz,
Ryzen 5 1600
A320 Anakart
8GB 3000MHZ RAM
Rx470 - 480
240GB SSD
500W PSU ve Kasa
Bu parçalardan oluşan bir sistem dizebilirsiniz hatta oturduğunuz yeri söylerseniz ben bir bakabilirim.