Ssd hakkın da çok olumlu yorumlar gördüm sadece dadg ve bu forum da kronik sorunlu deniyor fakat ben inanıyorum ki fazla sorun olmazcsgo ağır bir oyun değil 8 gb ramle bile açılır rahat yayını (ama 16 yapmakta fayda var)
ssd sorunlu keşke değiştirmeseydin
Ssd hakkın da çok olumlu yorumlar gördüm sadece dadg ve bu forum da kronik sorunlu deniyor fakat ben inanıyorum ki fazla sorun olmaz
Hayırlısı ya teşekkür ederim link için inceliyeceğimburdan bakabilirsin sorunlarınaRehber - Sorunlu Sayılabilecek SSD'ler!
Bu konuda tekrardan sorunlu diyebileceğimiz SSD diskleri paylaşacağım. Kronik sorunlu demeyeceğim ve demenizi de önermem, doğru bulmuyorum. Kronik sorun, bir ürünün fabrika çıkışlı tüm partilerinde problem olmasına denir. Bu diskleri kullanıp memnun kalan kişiler de var, o yüzden kronik...forum.donanimarsivi.com
çok sıkıntı çıkarıcağını sanmıyorum ama
Bu arada eski ssdim James Donkey 480 gb idi sanırım şuan aldığım daha iyi xd gerçi james donkeyi bir sene kullandım bir sorunum yoktuburdan bakabilirsin sorunlarınaRehber - Sorunlu Sayılabilecek SSD'ler!
Bu konuda tekrardan sorunlu diyebileceğimiz SSD diskleri paylaşacağım. Kronik sorunlu demeyeceğim ve demenizi de önermem, doğru bulmuyorum. Kronik sorun, bir ürünün fabrika çıkışlı tüm partilerinde problem olmasına denir. Bu diskleri kullanıp memnun kalan kişiler de var, o yüzden kronik...forum.donanimarsivi.com
çok sıkıntı çıkarıcağını sanmıyorum ama
bu sorunlar zaten ssd her alanda olmuyorHayırlısı ya teşekkür ederim link için inceliyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada eski ssdim James Donkey 480 gb idi sanırım şuan aldığım daha iyi xd gerçi james donkeyi bir sene kullandım bir sorunum yoktu
İnşallah xdAçarsın rahat
Bende 8 gb Ram li aldım sonra eklicem sende öyle yaparsinEvet maalesef rami düşürmeseydim alamıyacaktım ryzen 5 3600
Bir bilgim yok pazartesi veya salı gelir diye düşünüyordum fakat kargoya verilmedi bugünNe zaman gelecek acaba?
Çünkü diyelim ki hepsi hazır, kargo ağında sorun olacak bu sefer.