Bu bilgisayar kaç fps alır?

Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar bu pcyi almayı düşünüyorum fakat bu pcnin League of legends, csgo gibi oyunlarda kaç fps alacağını düşünüyorum. Mesela lolde 144 sabit alabilir miyim takım savaşlarında bile ve uzun vadede bilgisayarın performansı düşer mi? cevaplarınız için teşekkür ederim.

20 bin tl bütçem var bu bütçeyle daha iyi bir pc biliyorsanız lütfen belirtebilir misiniz

cs go gibi oyunlarda 300 fps altına nadir düşer lol gibi oyunlar için çok çok yeterli. işlemci ısınmaz ise performans düşüşü olmaz uzun kullanımda.

cevabınız için teşekkür ederim peki işlemci ısınır mı ısınmaması için ne yapmam gerekir
işlemci stok fan ile büyük ihtimal ısınmaz hava çok sıcaksa ve pc bakımsız kalırsa ısınabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yalnız hocam bu 3060 ti benim attığım bilgisayar 3070 bi de bi sorum gta oynatır mı ve kaç fpsde oynatır bi de darboğaz yapar mı
evet hocam 3060ti ama zaten lol-cs go gibi oyunlar ekran kartını çok kullanmadıkları için neredeyse fark olmaz. gta 5 rahatlıkla oynarsınız 100fps üstü.

işlemci stok fan ile büyük ihtimal ısınmaz hava çok sıcaksa ve pc bakımsız kalırsa ısınabilir.

evet hocam 3060ti ama zaten lol-cs go gibi oyunlar ekran kartını çok kullanmadıkları için neredeyse fark olmaz. gta 5 rahatlıkla oynarsınız 100fps üstü.
son sorum bu pcyi sizce alayım mı yoksa bu fiyata daha iyi bir pc alabilir miyim

Cevap

bu videoyu buldum 3070 bu aynı kanal fakat daha az fps alıyor 3060 ti dan sizce neden

son sorum bu pcyi sizce alayım mı yoksa bu fiyata daha iyi bir pc alabilir miyim

Cevap

bu videoyu buldum 3070 bu aynı kanal fakat daha az fps alıyor 3060 ti dan sizce neden
pc alınır. attığınız videoda daha düşük fps alma sebebi işlemci 10. nesil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,580
Üyeler
195,060
Son üye
Lionel.aes
Geri