Neler Yeni

i5-4460 16GB 256GB SSD kasayı alıp ekran kartı taksak mantıklı olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Mehmet Emin Uzun
Diyorumki bak ha daha iyisi olmuş ben zaten aynı şeyleri yapacağım işi gören cihaz varken gidip 2. elle uğraşamam nedenlerini söyliyim
1. çoğu satıcı kargo vermiyor yada pazarlık yapmıyor
2. cihaz hor kullanılmış ve eskimiş olabiliyor yada bozuk olabiliyor
3. cihaz bozuk çıkarsa iade falan olmuyor
Kardeşim bu sistemin 0 olduğunumu sanıyorsun sen allah aşkına ben bunların al satını yapıyorum ya hadi 0 olsun 2014 ün 13 ün parçaları gene leş leş leş nerden bakarsan bak burda herkes senin iyiliğin için konuşuyor madem kafanda onu kesinleştirdin o zaman git al konuyu kapatıp

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Bay fahare
Kanka senin kaçıncı açtığın konu bu lütfen eski sistemler e-ticaret sitelerinden almaya çalışma ikinci el bunu 3bine bile bulursun

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Buğra Aykaç
Bu işlerden anlayan arkadaşlar söylemiş zaten alınmaz diye ben de onlara katılıyorum alınmaz.

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Ege
Bomboş konular açıyor laf edince tersliyor :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Mehmet Emin Uzun
Kanka senin kaçıncı açtığın konu bu lütfen eski sistemler e-ticaret sitelerinden almaya çalışma ikinci el bunu 3bine bile bulursun
Ne 3ü geçen 2000 TL'ye monitör klavye fare falan i3 8100lü sistem aldım ama harbiden çok kelepirdi

Gurkanpiro

80+ Platinum
Diyorumki bak ha daha iyisi olmuş ben zaten aynı şeyleri yapacağım işi gören cihaz varken gidip 2. elle uğraşamam nedenlerini söyliyim
4. kazık fiyatlar çok oluyor
5. çoğu satıcı ilgisiz oluyor
Ee bunları alsan aynı terane Allah bilir kaç kişinin elinden geçmişdir

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Bay fahare
4. kazık fiyatlar çok oluyor
5. çoğu satıcı ilgisiz oluyor
Bütün satıcılar aynı değil mesajlasirsan kargolar hix ugrasmiyayom desen bile ilan ararken param güvende opsiyonunu açarsın ona göre sipariş verirsin olmadı kendi sehrinden bakarsın illa ben güncel bişi istemiyorum sade Minecraft oynayacağım diyorsan galiba gelinde 775 anakart vardı ona ikinci elde quad core bi işlemci bul (200 TL anca tutar) ram ekle iyi kötü bı ekran kartı al (AMD R7 serisi veya nvdia GT serisi kartlar) al Roblox filan oynatır galiba yaşın küçüktü ailen veya işten anlayan akrabalarin ile konuş öyle ikinci el alışveriş yap

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Grant
Ne için kullanacaksanız ayrıca şahsi fikrim ben bu cihazı sunucu olarak bile kullanmam.

yaman..k

80+ Silver
Bütçeniz kısıtlı ise sıfır a320 ana kartlar 2000 TL den başlıyor , örnek veriyorum 2200g 700 TL yanına 8 gb ram al bir tanede orta kalite psu 1500 TL uzay montaj olarak kullanırsın işini görür.

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mustafa Mete
Bütün satıcılar aynı değil mesajlasirsan kargolar hix ugrasmiyayom desen bile ilan ararken param güvende opsiyonunu açarsın ona göre sipariş verirsin olmadı kendi sehrinden bakarsın illa ben güncel bişi istemiyorum sade Minecraft oynayacağım diyorsan galiba gelinde 775 anakart vardı ona ikinci elde quad core bi işlemci bul (200 TL anca tutar) ram ekle iyi kötü bı ekran kartı al (AMD R7 serisi veya nvdia GT serisi kartlar) al Roblox filan oynatır galiba yaşın küçüktü ailen veya işten anlayan akrabalarin ile konuş öyle ikinci el alışveriş yap
Tamam sizi çok iyi anladım dedikleriniz mantıklı bende zaten sizin dediğinizi yapacaktım internete bunu gördüm acabı iş görürmü diye konu açtım önerinizi için teşekkür ederim.

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
735
İsim
Anonim Ankh
İşte bende diyorumki daha yüksek sistem almsam benim için farkı olmayacakki dediğim gibi ben roblox minecraft oynuyacağmki

En fazla 20 fps falan fark olacak o da benim için sıkıntı değil yani kısacası şunu diyorum ben daha iyi bir sistem alsamda aynı işi görecek benim için
Tamam o zaman, aynı fiyata daha iyisini alma, aynısını daha ucuza al. En azından kazıklanma, paran cebinde kalsın.

Top Bottom