i5-4460 16GB 256GB SSD kasayı alıp ekran kartı taksak mantıklı olur mu?

Diyorumki bak ha daha iyisi olmuş ben zaten aynı şeyleri yapacağım işi gören cihaz varken gidip 2. elle uğraşamam nedenlerini söyliyim
1. çoğu satıcı kargo vermiyor yada pazarlık yapmıyor
2. cihaz hor kullanılmış ve eskimiş olabiliyor yada bozuk olabiliyor
3. cihaz bozuk çıkarsa iade falan olmuyor
Kardeşim bu sistemin 0 olduğunumu sanıyorsun sen allah aşkına ben bunların al satını yapıyorum ya hadi 0 olsun 2014 ün 13 ün parçaları gene leş leş leş nerden bakarsan bak burda herkes senin iyiliğin için konuşuyor madem kafanda onu kesinleştirdin o zaman git al konuyu kapatıp

Kanka senin kaçıncı açtığın konu bu lütfen eski sistemler e-ticaret sitelerinden almaya çalışma ikinci el bunu 3bine bile bulursun

Bu işlerden anlayan arkadaşlar söylemiş zaten alınmaz diye ben de onlara katılıyorum alınmaz.

Bomboş konular açıyor laf edince tersliyor :D

Diyorumki bak ha daha iyisi olmuş ben zaten aynı şeyleri yapacağım işi gören cihaz varken gidip 2. elle uğraşamam nedenlerini söyliyim
4. kazık fiyatlar çok oluyor
5. çoğu satıcı ilgisiz oluyor
Ee bunları alsan aynı terane Allah bilir kaç kişinin elinden geçmişdir

4. kazık fiyatlar çok oluyor
5. çoğu satıcı ilgisiz oluyor
Bütün satıcılar aynı değil mesajlasirsan kargolar hix ugrasmiyayom desen bile ilan ararken param güvende opsiyonunu açarsın ona göre sipariş verirsin olmadı kendi sehrinden bakarsın illa ben güncel bişi istemiyorum sade Minecraft oynayacağım diyorsan galiba gelinde 775 anakart vardı ona ikinci elde quad core bi işlemci bul (200 TL anca tutar) ram ekle iyi kötü bı ekran kartı al (AMD R7 serisi veya nvdia GT serisi kartlar) al Roblox filan oynatır galiba yaşın küçüktü ailen veya işten anlayan akrabalarin ile konuş öyle ikinci el alışveriş yap

Ne için kullanacaksanız ayrıca şahsi fikrim ben bu cihazı sunucu olarak bile kullanmam.

Bütçeniz kısıtlı ise sıfır a320 ana kartlar 2000 TL den başlıyor , örnek veriyorum 2200g 700 TL yanına 8 gb ram al bir tanede orta kalite psu 1500 TL uzay montaj olarak kullanırsın işini görür.

Bütün satıcılar aynı değil mesajlasirsan kargolar hix ugrasmiyayom desen bile ilan ararken param güvende opsiyonunu açarsın ona göre sipariş verirsin olmadı kendi sehrinden bakarsın illa ben güncel bişi istemiyorum sade Minecraft oynayacağım diyorsan galiba gelinde 775 anakart vardı ona ikinci elde quad core bi işlemci bul (200 TL anca tutar) ram ekle iyi kötü bı ekran kartı al (AMD R7 serisi veya nvdia GT serisi kartlar) al Roblox filan oynatır galiba yaşın küçüktü ailen veya işten anlayan akrabalarin ile konuş öyle ikinci el alışveriş yap
Tamam sizi çok iyi anladım dedikleriniz mantıklı bende zaten sizin dediğinizi yapacaktım internete bunu gördüm acabı iş görürmü diye konu açtım önerinizi için teşekkür ederim.

İşte bende diyorumki daha yüksek sistem almsam benim için farkı olmayacakki dediğim gibi ben roblox minecraft oynuyacağmki

En fazla 20 fps falan fark olacak o da benim için sıkıntı değil yani kısacası şunu diyorum ben daha iyi bir sistem alsamda aynı işi görecek benim için
Tamam o zaman, aynı fiyata daha iyisini alma, aynısını daha ucuza al. En azından kazıklanma, paran cebinde kalsın.

Geri