şu bilgisayarı çok beğendim hem ekranı hem görünümü çok hoşuma gitti bilgisi olan deneyimi olan bana bilgi verebilir mi
birincisi i7 işlemcilerin 13. ve 14. nesillerinde sorunlar çıkabiliyor illa sonun k ilebitmesi gerekmiyorşu bilgisayarı çok beğendim hem ekranı hem görünümü çok hoşuma gitti bilgisi olan deneyimi olan bana bilgi verebilir mi
yorumun için çok teşekkür ederim peki ya şu bilgisayar nasılbirincisi i7 işlemcilerin 13. ve 14. nesillerinde sorunlar çıkabiliyor illa sonun k ilebitmesi gerekmiyor
ikincisi bu fiyat biraz pahalı çünkü biliyorsun ekran kartının 100w üstünde olması performansı değiştirmez
son olarak ram ları bu sisteme göre az kalıyor yani rtx 4070 var ama 16gb ram mantıklı gelmiyor kulağa en az bi 32 gb olmalı yani upgrade harcicağın paraya daha iyi bi bilgisayar alabilirsin
en fazla 30 bin 32 bin tlBütçeyi tam olarak anlayamadım.
şu bilgisayarı çok beğendim hem ekranı hem görünümü çok hoşuma gitti bilgisi olan deneyimi olan bana bilgi verebilir mi
en fazla 30 bin 32 bin tl
her şey performans mı yurt odasında da mı kasa kurayım cahil yorumlar yapmayın lütfenTek neden direk laptop olması o fiyata tank gibi masa üstü dizersin o laptopun 50 katı performansini alırsın
excalibur önerilmiyor pek internette satıcılarda nedeni ne sizce biraz hafif ve kompakt bir şey isityorumCasper Excalibur G870.1245-BVB0X-B i5-12450H 16 GB 500 GB SSD RTX4060 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Casper Excalibur G870.1245-BVB0X-B i5-12450H 16 GB 500 GB SSD RTX4060 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Casper Excalibur G870.1245-BVB0X-B i5-12450H 16 GB 500 GB SSD RTX4060 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, 28.649,05 TL'den...www.akakce.com
kendi kullandığım laptopu öneriyorum.
çok kaliteli olmadığını söylemeliyim. soğutması vasat ve biraz sesli çalışıyor. malzeme kalitesi de eh işte. bu bütçede aldığın diğer markaların modelleri de çok farklı değil. görünüş olarak şık ve hafif. casper servislik durumum olmadı fakat insanlar servisten memnun değil diye biliyorum. açıkçası sağlam geldiyse servis vs uğraştırmaz güle güle kullanırsın.excalibur önerilmiyor pek internette satıcılarda nedeni ne sizce biraz hafif ve kompakt bir şey isityorum
en fazla 30 bin 32 bin tl
Bir bitmediniz cahiller.Tek neden direk laptop olması o fiyata tank gibi masa üstü dizersin o laptopun 50 katı performansini alırsın
cahil sizsiniz ulan bana demiş ben yurtda kullanacağım diye gerizekalıya bak 2060 lı masa üstü sistem şuan ki 3050 4050 yi parçalıyor burda bana boş muhabbet yapmaMesaj otomatik birleştirildi:
Bir bitmediniz cahiller.
her şey performans mı yurt odasında da mı kasa kurayım cahil yorumlar yapmayın lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:
excalibur önerilmiyor pek internette satıcılarda nedeni ne sizce biraz hafif ve kompakt bir şey isityorum