Neler Yeni

Bu bilgisayarı kime toplatabilirim?

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı
20220218_142150.jpg

hocam boyle oluyor ayriyetten anakarttin vidalari da yokmus sizce kasaya monte icin ne tur bir vida alabilirim nalburlarda bulunur mu

Farway

80+ Silver
bilgisayarciya gitsem birakmam o kadar ugrastim almak icin derim mehmet amca beraber toplayalim hayir derse eyvallah der cikar giderim parcalarla
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam hadi ben topladim diyelim herhangi bir kabloyu bulamazsam normal mahalle bilgisayarcilarinda bulabilir miyim cunku internetten gelmesini bekleyemem

hocam haklisiniz ama bu kadar para verip aldiktan sonra bir hata yuzunden sistemin çop olmasini istemem toplarken dikkat etmem gereken onemli detaylari soyler misiniz
Dostum eksik tek kablo sata kablosu olabilir ssd için geri kalan tüm kablolar psu dahilinde. Toplarken dikkat etmen gereken şey işlemciyi takarken işaretleri aynı yere denk getireceksin o kadar geriye kalan şeyler öyle dokunmayla kırılacak şeyler değil.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Screenshot_2022-02-18-14-25-31-146_com.sec.android.app.sbrowser.jpg

Eğer buna uygun bir soğutucu varsa ya anakartın içinde çıkar ya soğutucunun içinde çıkar. Çıkmazsa 50 TL bir şey zaten.

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı
Dostum eksik tek kablo sata kablosu olabilir ssd için geri kalan tüm kablolar psu dahilinde. Toplarken dikkat etmen gereken şey işlemciyi takarken işaretleri aynı yere denk getireceksin o kadar geriye kalan şeyler öyle dokunmayla kırılacak şeyler değil.
m2 var hocam sataya gerek yok benim dert ettigim seyler su an minimal seyler vidaymis cartmis curtmus ha bir de termal macun stok fan uzun suredir yattigi icin kurumus baya kotu durumda

Alıntıyı görüntüle
Eğer buna uygun bir soğutucu varsa ya anakartın içinde çıkar ya soğutucunun içinde çıkar. Çıkmazsa 50 TL bir şey zaten.
bunun gibi anakarttin altina giriyor ama fani vidalamak icin olan yerler o kadar yuksek ve korumali degil yani kasayi montajlarken bakicam artik aslinda konunun basindan beri benim montajlmak istemememin temel sebebi montajlarken yarim kalabilecek olmasi ama bakicam artik tesekkurler yardimin icin

Top Bottom