Yardım Bu bisiklet jantını nereden bulabilirim ACİLL

SencerSof

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
304
Ağalar sa bu bisikleti arkadaşta emanet aldım toplama bisikletmiş her şey çinden gelmiş neyse 1 haftadır bende ben bunu asansöre sıkıştırdı jant yanağı kırıldı acil jantı bulmam lazım nereden bulabilirim
Üzerindeki lastik 20x4.0

Ekler

• 1000042227.webp
    1000042227.webp
    697.1 KB · Hit: 30
  • 1000042226.webp
    1000042226.webp
    519.8 KB · Hit: 27
  • 1000041239.webp
    1000041239.webp
    1.8 MB · Hit: 26
Ağalar sa bu bisikleti arkadaşta emanet aldım toplama bisikletmiş her şey çinden gelmiş falan neyse 1 haftadır bence ben bunu asansöre sıkıştırdı jant yanağı kırıldı acil jantı bulmam lazım nereden bulabilirim
Üzerindeki lastik 20x4.0
"toplama bisikletmiş her şey çinden gelmiş falan"
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ülkede yoksa zor alırsın gibi :)

Getirtemez miyiz
30 euroyu aşarsa getirtemezsin bulmak bakmak lazım

Yerinde olsam arkadaşımla görüşürdüm sonuçta alan o parça parça topladıysa parçasını bulur sen parasını ödersin o tekrar alır

Büyük ihitmalle o fiyatlara yakındır 20 küsürlere buluruz belki yardımcı olur musun hocam hiç yurt dışı alışveriş yapmadım

Yerinde olsam arkadaşımla görüşürdüm sonuçta alan o parça parça topladıysa parçasını bulur sen parasını ödersin o tekrar alır
O öyle biri değil ya kendin hallet diyor İnan sorsan o da bilmez nerden toplamış değişik bir kafa

Büyük ihitmalle o fiyatlara yakındır 20 küsürlere buluruz belki yardımcı olur musun hocam hiç yurt dışı alışveriş yapmadım
Bu bisiklet türünden hiç anlamam dediğim gibi arkadaşından yardım alsan senin için daha hayırlı olur

O öyle biri değil ya kendin hallet diyor İnan sorsan o da bilmez nerden toplamış değişik bir kafa
Topladığı yeri bilmiyorsa işin baya şansa kalıyor

Ağalar sa bu bisikleti arkadaşta emanet aldım toplama bisikletmiş her şey çinden gelmiş neyse 1 haftadır bende ben bunu asansöre sıkıştırdı jant yanağı kırıldı acil jantı bulmam lazım nereden bulabilirim
Üzerindeki lastik 20x4.0
jantı aliexpress de arat sagına soluna bak modeline bak anca öyle

Geri