Hocam game garaj ne kadar güvenilir emin olamıyorum? Biliyorsanız dinlemek isterim.https://www.gamegaraj.com/laptop/game-garaj-slayer-r9ts2-5070-amd-ryzen-9-8940hx-rt/ size bunu önerebilirim çok daha iyi bi cihaz bana göre içinde 5070 var amd nin güçlü işlemcisi var inceleyin derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hepsiburada üzerinden gamegaraj 5070 laptop yazın intel olan modeli 63 bin amd olan modeli 69 bin ikisinide tavsiye ederim.
hocam size youtube videosu atabilirim gamegarajla ilgili baya incemeler var hem izlerseniz içiniz daha rahat edebilirHocam game garaj ne kadar güvenilir emin olamıyorum? Biliyorsanız dinlemek isterim.
attığım linkteki video incelemesi bu arada sizinkinden daha düşük model. 5060 lı cihaz benim önerdiğim 5070 li laptop size.Hocam game garaj ne kadar güvenilir emin olamıyorum? Biliyorsanız dinlemek isterim.
Adamlar 2019'dan beri piyasada ve eksa firmasının alt kuruluşular eksa türkiyedeki en büyük ithalatçı firmalardan biri bu sektörde.Hocam game garaj ne kadar güvenilir emin olamıyorum? Biliyorsanız dinlemek isterim.