Connex
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 433
- Bütçe
- 30000
ARKADASLAR SELAM İLK DEFA IP ALACAGIM SIZCE BU CIHAZ ALINIR MI NEDIR NE DEĞİLDİR PARCA DEGISMISMIDIR ANLAMIYORUM IP DAN SIZCE ALINRI MI
satıcı belırtmemıs ondan soyledımYURT DISI KRAL ZATEN
pardon gormemısım 8 ay kullanılıyor dıye bılıyorum yılbasından sonra devam @şahin doğanyazıyor knk blue yanında yd diye
o benım ıcın sorun degılde genellık 27-30 cıvarına satıyorlar bu magaza oldugu halde 25 yazmıs pılde 100 değişsen cızık yok bıde cıft fızıkı sım dıyor fıyat ıyı degıl mıpardon gormemısım 8 ay kullanılıyor dıye bılıyorum yılbasından sonra devam @şahin doğan
guzel duruyoro benım ıcın sorun degılde genellık 27-30 cıvarına satıyorlar bu magaza oldugu halde 25 yazmıs pılde 100 değişsen cızık yok bıde cıft fızıkı sım dıyor fıyat ıyı degıl mı
Pil 100 değil, %92. Orada bir şüphelendim, son fotoda göstermiş. Fiyat kapalı olduğu için uygun yazılmış olabilir.o benım ıcın sorun degılde genellık 27-30 cıvarına satıyorlar bu magaza oldugu halde 25 yazmıs pılde 100 değişsen cızık yok bıde cıft fızıkı sım dıyor fıyat ıyı degıl mı
sonda 92 ımıs evet onu gormedım ama yınede 25 e alnabılır mı 3-4 daha eklıyıp 100 olanlara mı bakayımPil 100 değil, %92. Orada bir şüphelendim, son fotoda göstermiş. Fiyat kapalı olduğu için uygun yazılmış olabilir.
3-4 ekleyip 100 olanı almak çok daha mantıklı ama bütçe varsa 33 verip sıfırı almakta mantıklı.sonda 92 ımıs evet onu gormedım ama yınede 25 e alnabılır mı 3-4 daha eklıyıp 100 olanlara mı bakayım
Kullanabilirsin. 2025 8. ayına kadar açık olur. Bende 2 ay önce sıfır 15 Pro aldım.sıfır alsam yılbasına kadar kullanıp ardından yenı yıl gecınce de kullanabilir miyim