Bu cizik nasil çıkar

Reindi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,316
1000003841.jpg

Bir saatcik değerli annem arabami aldi ve son hali bu nasil cikar burasi

Sarı pasta ile dene

Pasta cila attır lakin derin sürtmüşsün boya kalkmıştır, tampon altı çok önemsenecek bir şey yok deüerde düşürmez illa da boyatıcam dersen parça boya yaparlar oraya 1-2 avuç büyüklüğünde onada bi 1-2 bin tl isterler boya yapıncada aracın değeri düşmez bu arada plastik parça onlar, bana kalırsa pasta cila attır sonra tekrar bak zaten beyazlığı gideceği için ne annen farkeder ne başkası

Pasta cila attır lakin derin sürtmüşsün boya kalkmıştır, tampon altı çok önemsenecek bir şey yok deüerde düşürmez illa da boyatıcam dersen parça boya yaparlar oraya 1-2 avuç büyüklüğünde onada bi 1-2 bin TL isterler boya yapıncada aracın değeri düşmez bu arada plastik parça onlar, bana kalırsa pasta cila attır sonra tekrar bak zaten beyazlığı gideceği için ne annen farkeder ne başkası
Su beyazliklari diyorum boya zaten kalkmis satmam kolay kolay da cok kotu duruyor uzaktan
Post automatically merged:

cila kapatmaz, boyattır ya da bırak kalsın böyle
Beyaz lekelerden nasil kurtulabilirim

Araba önemli değil de yoldan atlayan bir çocuğa vurmayla biter bu olay.

Corolla buzul mavi

Su kari milletine ehliyet vermeyin artik ya vallahi biktim arabamda 4 cizik var 3 u annemin eseri
Annem arabayı perte çıkardı, önemli olan:
çok şükür Annemde bir şey olmaması.
Bu şekilde düşünmen çok yanlış.

Annenle beraber çıkıp çalıştır kadını ama sakin ol panik yaptırma, pratikle geliştirir kendisi.

Araba önemli değil de yoldan atlayan bir çocuğa vurmayla biter bu olay.
Sen durmasan bile yeni nesil cogu araba durabiliyor kendi kendine bu c segment corollada bile var yani sen düşün ama karilar araba sürmesin

Annem arabayı perte çıkardı, önemli olan:
çok şükür Annemde bir şey olmaması.
Bu şekilde düşünmen çok yanlış.

Annenle beraber çıkıp çalıştır kadını ama sakin ol panik yaptırma, pratikle geliştirir kendisi.
Agam sıkıntı o degil ki 6 senelik ehliyeti olan kadinsin sen babam ona arabada aldi gidip benimkini alip surtuyo

Sen durmasan bile yeni nesil cogu araba durabiliyor kendi kendine bu c segment corollada bile var yani sen düşün ama karilar araba sürmesin

Agam sıkıntı o degil ki 6 senelik ehliyeti olan kadinsin sen babam ona arabada aldi gidip benimkini alip surtuyo
Hocam tampon zaten bişey olmaz pasta cila felan para dökmene gerek yok. Al bi cif bide mutfak süngeri çıkarmazsa şerefsizim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,437
Üyeler
191,096
Son üye
alt0652
Geri