Bu darboğazdan mı oluyor?

sistem özelliklerini yazsan çözücezde neyse

Sistem özellikleriyle alakalı bir şey değil ki olayın sebebini merak ediyorum. Lazım olan bir bilgi varsa veririm ama.
yani darboğaz sistem bileşenleri ile alakalı değilse biz boşuna öyle zannediyormuşuz bu zamana kadar

Alakalı tabii ki nasıl değil? Darboğazı hayal mı edeceğiz?
yani darboğaz sistem bileşenleri ile alakalı değilse biz boşuna öyle zannediyormuşuz bu zamana kadar
Nasıl yani hiçbir şey anlamadım? Sistemde darboğaz var zaten bunu biliyorum sadece bu sorun darboğaz yüzünden mi oluyor onu sormuştum. Bir de sorun kesin darboğaz yüzünden ise işlemciyi değiştirmek yerine ekran kartını daha zayıf bir şeyle değiştirsem olur mu onu sordum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilader söylesene sistemini konu başından beri söylemiyorsun
Hangi bilgilere ihtiyaç var söyleyin ona göre yazayım lazımsa.

Nasıl yani hiçbir şey anlamadım? Sistemde darboğaz var zaten bunu biliyorum sadece bu sorun darboğaz yüzünden mi oluyor onu sormuştum. Bir de sorun kesin darboğaz yüzünden ise işlemciyi değiştirmek yerine ekran kartını daha zayıf bir şeyle değiştirsem olur mu onu sordum.

Hangi bilgilere ihtiyaç var söyleyin ona gör

Hangi bilgilere ihtiyaç var söyleyin ona göre yazayım lazımsa.
eğer %100 darboğazdan dolayı diyorsan evet oyundda donma kasmalar o yüzden yaşanıyordur fakat işlemci veya ekran kartı değiştirme konusunu gelirsek sistem bileşenlerini bilmeliyiz

eğer %100 darboğazdan dolayı diyorsan evet oyundda donma kasmalar o yüzden yaşanıyordur fakat işlemci veya ekran kartı değiştirme konusunu gelirsek sistem bileşenlerini bilmeliyiz
Ne bileşeni lazım onu anlamadım? Anakarttaki bileşenler falansa çok anlamıyorum dirençlerin değerinden vs.

Tam adlarına bakıp yazayım adlarını hemen.

Intel (R) Core (TM) i3-8350K CPU bu işlemci
AMD tm Radeon RX 6800XT bu da ekran kartı sanırım.
suçlu işlemci işlemcin çok düşük kalmış ekran kartına işlemcini güncellemen lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,458
Üyeler
187,195
Son üye
ekrem0090
Geri