Bu darboğazdan mı oluyor?

Hocam adam az önce 8. Nesil işlemci için benimki daha 1 yıllık o sitedeki adamınkini bilemem dedi (site: epey)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hocam ya umarım trolldür değilse mahalle bilgisayarcısı açıcam 2.elden ucuza 5. 6. Nesil işlemci toplayıp satarım millete
trendyol pc satanlar işte aynı mantık 2 tane rgbli fan tak bir de favorimiz gt730 takıp 4 gb ekran kartı de sonra çoluk çocuğu kazikla valla iyi iş ya

Hocam adam az önce 8. Nesil işlemci için benimki daha 1 yıllık o sitedeki adamınkini bilemem dedi (site: epey)

Evet hocam ya umarım trolldür değilse mahalle bilgisayarcısı açıcam 2.elden ucuza 5. 6. Nesil işlemci toplayıp satarım millete
Zamanında bizde bilgisizdik öyle demeyin. Kurcalaya kurcalaya öğrenir.

Yani kardeşimize çözüm üretmek lazım. Masrafa sokmak değil.
En az hasarla bu sorunun üstesinden gelirse ne mutlu bize.

Zamanında bizde bilgisizdik öyle demeyin. Kurcalaya kurcalaya öğrenir.
Hocam evet ben de zamanında böyle bir şeydim sora sora okuya okuya öğrendim ama bu adamın ilk vukuatı değil bu internet içinde konu açtı tüm forum toplandık bir sürü şey yazdık kendi bildiğinden vazgeçiremedik 🙁

Hocam evet ben de zamanında böyle bir şeydim sora sora okuya okuya öğrendim ama bu adamın ilk vukuatı değil bu internet içinde konu açtı tüm forum toplandık bir sürü şey yazdık kendi bildiğinden vazgeçiremedik 🙁
Kimse yardım etmeye bile çalışmadı ki o konuda, etmeye çalışanlar da diğerlerinin arasında kaynadı. O konudaki sorunu kendim çözdüm bu arada.

İşletim sisteminin yükü hafiflesin en azından kasma sorunu giderilsin derim.
Zaten zor durumda birazda biz yüklenmeyelim.

Kimse yardım etmeye bile çalışmadı ki o konuda, etmeye çalışanlar da diğerlerinin arasında kaynadı. O konudaki sorunu kendim çözdüm bu arada.
Hocam evet o konu çok karışıktı da yani arada bana bile salladınız yardımcı olmak istememe rağmen burada da yardımcı olmak istiyorum ama siz hâlâ sizin işlemcinizin yeni çıktığını sanıyorsunuz 🙁

İşletim sisteminin yükü hafiflesin en azından kasma sorunu giderilsin derim.
Zaten zor durumda birazda biz yüklenmeyelim.
Evet o şekilde olur

Hocam evet o konu çok karışıktı da yani arada bana bile salladınız yardımcı olmak istememe rağmen burada da yardımcı olmak istiyorum ama siz hâlâ sizin işlemcinizin yeni çıktığını sanıyorsunuz 🙁

Evet o şekilde olur
Çıkışını bilmiyorum ama bende 1 senedir var yani eski değil onu demek istemiştim, eskidiği yıprandığı için yavaşlama olmamıştır.

Evet o şekilde olur
Ona kalırsa ben Şuanda İ7 4790 kullanıyorum.
Onboard gpu ile 40 fps skyrim oynuyorum. Keyfim yerinde.

Bu İşlemci benim için daha silikonu soğudu üfürerek taze taze pc ye koydum :D

Böyle biriyim aslında. Beklentimi karşılıyorsa keyfime kötü diyecek biri yok :D

Çıkışını bilmiyorum ama bende 1 senedir var yani eski değil onu demek istemiştim, eskidiği için yavaşlama olmamıştır.
Hocam bakın şöyle anlatayım biraz uzun olabilir
Bu işlemcinin akıbetini bilmiyorum adam belki size 0 belki 2. El işlemci takmıştır
0 olarak varsayarsak:
İşlemci dediğiniz gibi kullanmaya bağlı olarak eskiyip yavaşlama yaşamamıştır ama bahsettiğimiz işlemci 2017 de çıktı yani 8 yıl öncesi 8 yılda teknoloji çok değişti o işlemci günümüz teknolojisine ayak uyduramıyor çıktığı zamana göre hazırlandı çünkü şu an bir çok oyunda bile o işlemci yetersiz kalıcak zaten özellikle windows tarafında çok büyük değişimler oldu o işlemcinin artık bunları kaldırması çok zor o işlemci ilk çıktığında windows 10 bile daha yeni yeni çıkıyordu öyle düşünün bende de i5 8250u var yani o da 8. Nesil ve o da artık kaldırmıyor çoğu şeyi o yüzden diyorum yani siz isterseniz bu işlemciyi bugün 0 alın yine kasacak

doğrudur keyif alma işi komple, benimde ilk bilgisayardimda pentium e2180 işlemci, 2 gb ddr2 ram ve intel gma945 onboard gpu vardı. gta san andreasta 20-30 fps takılıyordum ama yinede keyif aliyordum

Hocam orası öyle zaten ben de i5 8250u kullanıyorum mis gibi linuxumu da kurdum gayet akıcı ama siz veya ben bu sistemlere 30 bin tl ödememişizdir yani (en azından ben ödemedim)

Hocam orası öyle zaten ben de i5 8250u kullanıyorum mis gibi linuxumu da kurdum gayet akıcı ama siz veya ben bu sistemlere 30 bin tl ödememişizdir yani (en azından ben ödemedim)
Ben o kadar bilgisayara ödemedim ama monitördü ekipmandı derken o fiyatlara geldi yaklaşık bir de işlemci yetmedi onu değiştirdi falan biraz masraf yaptırdı bilgisayarcı, keşke o masrafa girmişken iyisini taksaydı…

Hocam bakın şöyle anlatayım biraz uzun olabilir
Bu işlemcinin akıbetini bilmiyorum adam belki size 0 belki 2. El işlemci takmıştır
0 olarak varsayarsak:
İşlemci dediğiniz gibi kullanmaya bağlı olarak eskiyip yavaşlama yaşamamıştır ama bahsettiğimiz işlemci 2017 de çıktı yani 8 yıl öncesi 8 yılda teknoloji çok değişti o işlemci günümüz teknolojisine ayak uyduramıyor çıktığı zamana göre hazırlandı çünkü şu an bir çok oyunda bile o işlemci yetersiz kalıcak zaten özellikle windows tarafında çok büyük değişimler oldu o işlemcinin artık bunları kaldırması çok zor o işlemci ilk çıktığında windows 10 bile daha yeni yeni çıkıyordu öyle düşünün bende de i5 8250u var yani o da 8. Nesil ve o da artık kaldırmıyor çoğu şeyi o yüzden diyorum yani siz isterseniz bu işlemciyi bugün 0 alın yine kasacak
Doğrudur bilmiyorum o kadarını zaten i3 olmasını da istemiyordum elimdeki anakarta i7 4790 alacaktım bilgisayarcı bana masraf yaptırıp bunu aldırdı.

Ben o kadar bilgisayara ödemedim ama monitördü ekipmandı derken o fiyatlara geldi yaklaşık bir de işlemci yetmedi onu değiştirdi falan biraz masraf yaptırdı bilgisayarcı, keşke o masrafa girmişken iyisini taksaydı…
Hocam sadece bilgisayara kaç ödediniz ki burada tüm suç bilgisayarcıda ama yani sizde eğer anlıyorsaydınız vb. adama karşı gelebilirdiniz fena mağdur olmuşsunuz siz

Geri