Neler Yeni

Bu değerler ne anlama geliyor

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Burak K.
1732366577918.png
ai suite3 uygulamasında bi şeyler karıştırıyodum önce normal fanları kontrol ettirdim değerler iyi çıktı ekran kartı fanını kontrol ettirdim böyle kırmızı yananlar oldu bunlar ne anlama geliyor

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Yiğit

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Burak K.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
0 olanlar fanın dönmediğini gösteriyor
ne yapmam lazım daha az önce temizledim kasayı ekran kartının fanlarında da bi problem yoktu sonra bu testi yaptım nasıl dönmüyor olabilir bu sakıncalı bir durum değil mi

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Yiğit
ne yapmam lazım daha az önce temizledim kasayı ekran kartının fanlarında da bi problem yoktu sonra bu testi yaptım nasıl dönmüyor olabilir bu sakıncalı bir durum değil mi
belli bir sıcaklığa kadar ve güç tüketimine kadar fanlar dönmüyor bazı ekran kartlarında fanın ömrünü uzatmak için smart fan deniyor

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Burak K.
belli bir sıcaklığa kadar ve güç tüketimine kadar fanlar dönmüyor bazı ekran kartlarında fanın ömrünü uzatmak için smart fan deniyor
uygulama ile kontrol ettiğimde döndürmesi gerekmez miydi iyi çalışıyor mu çalışmıyor mu diye kontrol ediyor ya sonuçta

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Yiğit
uygulama ile kontrol ettiğimde döndürmesi gerekmez miydi iyi çalışıyor mu çalışmıyor mu diye kontrol ediyor ya sonuçta
fark ettiysen %0 ve %10 güç te fan dönmemiş geri kalanında fan dönmeye başlamış

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Burak K.
fark ettiysen %0 ve %10 güç te fan dönmemiş geri kalanında fan dönmeye başlamış
hee anladım sırayla gitmiş yani ben onlar farklı bi ayar sanıyordum teşekkür ederim ama o zaman neden kırmızı ile göstermiş sanki kötü bir şey gibi zaten ilerledikçe dönmeye başladıysa

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Yiğit
hee anladım sırayla gitmiş yani ben onlar farklı bi ayar sanıyordum teşekkür ederim ama o zaman neden kırmızı ile göstermiş sanki kötü bir şey gibi zaten ilerledikçe dönmeye başladıysa
bilmiyorum hocam 0 en düşük değer olduğu için renk farklılığı yapmış olabilirler

Top Bottom