cpu yazan yer mi önemli yoksa cpu package mi ?Normal değil, işlemci çok ısınıyor.
yok yükte bu şekildesistemin boşta çalıştığı haliyse durum baya kötü
Program Aida64 sanırım, package den kastı nedir bilmiyorum fakat çekirdekler 90 derece olmuş. Normal bir değer değil.cpu yazan yer mi önemli yoksa cpu package mi ?
95 derece ne hocam aman, kasanızın hava sirkülasyonu kötü olabilir. Kasayı iyice temizleyin işlemci termal macunu falan da değiştirin. Kasanın yan camı açık kullanın.ekran görüntüsü ektedir.
Hocam öyle bir şey olsa bomba gibi patlardı bencesistemin boşta çalıştığı haliyse durum baya kötü
hava sirkülasyonu şu an için iyi. 6 tane fan var içeride. Termal macunuda dün değiştirdim. Hala neden bu kadar ısınıryor işlemci anlayamıyorum. Çekirdeklere yüksek voltaj geliyor olabilir mi ?95 derece ne hocam aman, kasanızın hava sirkülasyonu kötü olabilir. Kasayı iyice temizleyin işlemci termal macunu falan da değiştirin. Kasanın yan camı açık kullanın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam öyle bir şey olsa bomba gibi patlardı bence
ayrıca bazen 100 derecelere geldiği oluyor 100 dereceye geldiğinde sistemin kapanması gerekmiyormu?95 derece ne hocam aman, kasanızın hava sirkülasyonu kötü olabilir. Kasayı iyice temizleyin işlemci termal macunu falan da değiştirin. Kasanın yan camı açık kullanın.
Asus un Al Suite 3 programında ki değerde bu yükte nasıl oluyor ya95 derece ne hocam aman, kasanızın hava sirkülasyonu kötü olabilir. Kasayı iyice temizleyin işlemci termal macunu falan da değiştirin. Kasanın yan camı açık kullanın.
çok kötü ısı değerleri zarar görmesin işlemcin düzeltme yolu bulana kadar kullanma bence bilgisayarcıya falanda götüremesin büyük ihtimal hastalıktan dolayı bulman zor olur bilgisayarcı
hayır yükte bu sıcaklık değerlerini alıyomuşİşlemci boşta mı ekteki fotoğrafta