Neler Yeni

Bu değerler normal mi ?

erenkkck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Eren Kudret Küçük
Emin olmamakla birlikte bios ayarlarından core performance boost özelliği açık ise kapatıp deneyebilirsiniz belki bu kadar ısınmaz. Benim işlemci fanı sistem boştayken bir hızlanıp bir yavaşlıyordu ve voltaj değeri değişiyordu o özelliği kapattım şu an stabil çalışıyor fan.

emre.RTX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emre Çalık
Emin olmamakla birlikte bios ayarlarından core performance boost özelliği açık ise kapatıp deneyebilirsiniz belki bu kadar ısınmaz. Benim işlemci fanı sistem boştayken bir hızlanıp bir yavaşlıyordu ve voltaj değeri değişiyordu o özelliği kapattım şu an stabil çalışıyor fan.

Fan stabil çalışıyor voltajda sabit ancak oyunlarda aldığınız Ghz hızıda sabit diye düşünüyorum bu nasıl olacak :)

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Sıcaklık değerleri gayet normal, özellikle işlemci için yük altında soğuk çalışıyor bile diyebiliriz.
95 derecenin neresi normal?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hava sirkülasyonu şu an için iyi. 6 tane fan var içeride. Termal macunuda dün değiştirdim. Hala neden bu kadar ısınıryor işlemci anlayamıyorum.
Hocam isterse 100 tane fan olsun. Kasanızın hava delikleri yoksa hava alacağı yer kısıtlıysa yine ısınır. Kasanızın modeli ne?

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Aldığı en düşük değer o, çekirdek sıcaklıklarına bakın bu ne hocam.
Dostum zaten çekirdekler öyle sıcak olmaz mı? Ayrıca attığı ikinci SS de de 61 derece görünüyor CPU. Yanlış değerlere bakıyorsun bence.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Dostum zaten çekirdekler öyle sıcak olmaz mı? Ayrıca attığı ikinci SS de de 61 derece görünüyor CPU. Yanlış değerlere bakıyorsun bence.
Olmaz, benim çekirdekler oyunda makisimum 68-70 stok fanla.

erenkkck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Eren Kudret Küçük
Evet doğal olarak fps düşüşü olacaktır ama sistem boştayken kasa masanın üstünde olduğu için bir hızlan bir yavaşla derken insanın başı ağrıyor :) biosa girmeden bu özelliği açıp kapama varsa çok rahat olur aslında

TahirBaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Tahir
sorunu çözdüm K çarpanı açık işlemcinin biostan performans moda alınca kendi kendine overclock yapmış normale çevirdim sıcaklık değerleri şuan normal.

Top Bottom