Neler Yeni

Öneri Bu devirde hala alınabilecek telefon önerisi

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Evet arkadaşlar malesef ülkece acınacak, gülünecek, fahiş fiyatlar veriyoruz telefonlara ancak ihtiyaç olunca mecburuz işte. Kardeşime telefon alacağız. 2500 TL bandında 2 aşağı 2 yukarı bu devirde en iyi hangi telefon alınır önerilerinizi merak ediyorum.

Benim göz attığım telefonlar;
Redmi Note 9
Redmi Note 8 Pro
Realme 6
GM 20 Pro
Bide çok bakmadım ama Galaxy M serisi telefonlar falan var o fiyatta göz önüne çıkan.
Sizin öneriniz nasıl olur bu konuda yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden.
Redmi Note 9 alınmaz, Note 8 pro alabilirsin.

Kryno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Eren Taşdelen
Nokia 3310 al.

King Of Arnor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Mirux Mirux
Reis yanlış anlama ama cahilmisin
Model farklı olabilir diyorsunda sanki ben 20k lik samsung kullandım
Birincisi cahillik dediğin şey senin anlatmak istediğin şey ile farklı s3 ü malzeme kalitesi olarak diyorsan haklısın

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,146
İsim
.
Hocam 2 senedir Xiaomi kullanıyorum şahsen kullanmadığın için kalitesiz demişsin zsten o belli ama önyargı yapma derim. Ben şahsen aynı fiyata tercih yapacak olsam Xiaomi seçerim.

Bu fikir bana çok mantıksız geliyor dediğim gibi 60 fps alip 3 sene kullanacağıma 40 fps alıp 6 sene kullanırım
Al malın iyisini cekme kaygısını

King Of Arnor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Mirux Mirux
Note 9 pro'nun işlemcisi Note 8 pro'dan daha kötü ve kamerası da neredeyse aynı. Hatta Note 9 pro'nun kamerası toz alıyor, o yüzden almanızı önermem. Siz neden Note 9 pro'yu önermiştiniz acaba?
note 9 pro sahibiyim note 8prodan daha fazla fps alıyorum birçok oyunda aynı ayarlarla note 9 pronun kamerası arasındaki fark kiden kişiye değişir ayrıca aradaki fiyat farkına pilin mhzi daha yüksek

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
note 9 pro sahibiyim note 8prodan daha fazla fps alıyorum birçok oyunda aynı ayarlarla note 9 pronun kamerası arasındaki fark kiden kişiye değişir ayrıca aradaki fiyat farkına pilin mhzi daha yüksek
Pilin mah'i daha yüksek ancak ciddi bir fark yok ve daha fazla fpsten kastınız nedir? Mobil oyunlarda zaten 60 fps sabit oluyor.

King Of Arnor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Mirux Mirux
Pilin mah'i daha yüksek ancak ciddi bir fark yok ve daha fazla fpsten kastınız nedir? Mobil oyunlarda zaten 60 fps sabit oluyor.
örnek olarak deneme amacı ile pubg indirdim şey konusunda haklısınız stabil 60fps ama note 8 proda arada droplar ile 40 ve 50 ye düşüyor
note 9 proda sabit 60da kalıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanan arkadaşım var ve arayüzde vs. çok donduğunu söylüyor. Ayrıca Xiaomi forumunda da donduğunu söylüyorlar.
Ben böyle bir durum yaşamadım

Samsung her şeyiyle Android de aklına gelebilecek her telefondan iyi
Tamam

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
örnek olarak deneme amacı ile PUBG indirdim şey konusunda haklısınız stabil 60fps ama note 8 proda arada droplar ile 40 ve 50 ye düşüyor
note 9 proda sabit 60da kalıyor

Ben böyle bir durum yaşamadım

Tamam
Sen Note 9 pro kullandığını söyleyip Note 9'un donduğunu söylediğimde ben böyle bir sorun yaşamadım diyorsun. Note 9 mu kullanıyorsun Note 9 pro mu? Ayrıca Redmi Note 8 pro pubgde drop yemiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,797
Üyeler
165,072
Son üye
qanqi
Top Bottom