mavi kısımları silmek/birleştirmek diye bişey yok. 80gb ile 142gb olan 2 ayrı alanı birleştirebilmen lazımAlıntıyı görüntüle
bu diski tek parça yapmak istiyorum ama mavi olan kısımları silemiyorum silemediğim içinde 2 parça kalıyor
şu ilk baştaki 100mb'lık alana dokunmaman gerekir. Önyükleme sistemi tarafından kullanılır. Bu bölümü silmek, işletim sisteminin önyükleme yapamamasına yol açabileceği için ellememek gerekir.silme yolları var tek parça yaptım
içimi döktün hocam ağzına sağlıkşimdi bir şey söyleyecem ters anlayacaksın da
derdin neydi ordaki mavi parçalarla 600 mb lık bir alan seni neden bu kadar rahatsız etti
windows kurulum esnasında o bölümleri ayırıyor ki vardır bir bildiği microsofttaki amcaların
benim amacım tek parça halinde kullanmak onları silmeden tek parça yapamıyordumşimdi bir şey söyleyecem ters anlayacaksın da
derdin neydi ordaki mavi parçalarla 600 mb lık bir alan seni neden bu kadar rahatsız etti
windows kurulum esnasında o bölümleri ayırıyor ki vardır bir bildiği microsofttaki amcaların
Yahu neden neden diyorum ben debenim amacım tek parça halinde kullanmak onları silmeden tek parça yapamıyordum
benim amacım 2 parça gormek yerıne tek parça görmek ama o kısımlar yüzünden goremıyordum diski tek parça harici olarak kullanacagım için.Yahu neden neden diyorum ben de
Zaten bilgisayarıma tıkladığında görmüyorsun orayı
Dünyadaki insanların %99.99999999 u orayı umruna takmıyor da sen neden silecem diye uğraşıyorsun
Sana ne faydası olacak o kapasitenin