Neler Yeni

Bu doğru mu?😯(Asus Amd Anakartları)

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
5700 serisi için Tesadüf değil zaten mühendislik hatası var Asus kabul etti ve modelleri revize etti olayı gizemli görmek yerine araştırma yapmanız yeterli gizemli bir şey yok
videonuzu izledim zaten. Benim arkadaşım Strix 5600XT kullanıyor memnun değil. ondan söz ediyorum

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Özensizlik olduğunu sanmıyorum. Geçmişte de bu tarz olaylar yaşandığından ASUS'un Intel ve Nvidia dan para karşılığı bu işleri yapma ihtimali yüksek.
Bunlar reelde çok büyük iddialar ve yolsuzluk demek bir firmanın yokoluşuna bile sebep olabilir o kadar akilsizlarsa belki de olabilir :)

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk
Abdullah abi topladığım sistem bu düşüncelerini ve önerilerini benimle paylaşırsan sevinirim
R 7 3700X alınmadı
Asus Dual RTX 2060 Super alındı
Asus tuf b550 a plus alındı
Gskill ripjaws 3600mhz 2x8 alındı
A2000 500gb m2 ssd alınmadı
Cooler master ÖWE 650w PSU alınmadı
Msi mag forge 100 r alındı

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1

T.P.G.

80+ Titanium
Bunlar reelde çok büyük iddialar ve yolsuzluk demek bir firmanın yokoluşuna bile sebep olabilir o kadar akilsizlarsa belki de olabilir :)
Şahsen yüksek bir ihtimal veriyorum. Birden bire olmasa bile parça halinde para karşılığında iş yapma ihtimali yüksek. Cidden ROG gibi ASUS'un üst seviye modellerinden olan kartlar kaç yıllık mühendisler tarafından hatalı yapılabileceğine inanmıyorum. Intelde hava için boşluk açıp AMD de kapatmasının da hata olduğuna inanmıyorum. Bu iddiamın arkasındayım hala :).
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence ASUS para karşılığında böyle bir risk almaz.
Şahsen yüksek bir ihtimal veriyorum. Birden bire olmasa bile parça halinde para karşılığında iş yapma ihtimali yüksek. Cidden ROG gibi ASUS'un üst seviye modellerinden olan kartlar kaç yıllık mühendisler tarafından hatalı yapılabileceğine inanmıyorum. Intelde hava için boşluk açıp AMD de kapatmasının da hata olduğuna inanmıyorum. Bu iddiamın arkasındayım hala :).

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Yanlış Bilgilendirme
Evet asusun rog serisinde AMD işlemci kullanması hakkında veridğim yanlış bilgi için herkesten özür diliyorum.
Rog ailesi 10 yılı aşkın tarihinde 2018'den beri ryzen işlemciye yer yermeye başlamış. Tesadüf budur ki bahsettiğim tekel davalarına çok yakın bir tarih :).

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Gerçekten ciddi bir şey bu. ROG mühendisleri değilde TUF mühendisleri bence hatalı yapmıştır. Koskoca ROG mühendisleri sonuçta

T.P.G.

80+ Titanium
E hadi bir kişi çıksa yanlış yapsa bu işi 1 mühendis yapmıyor ki neden kimse çıkıp da reis bu işte bi yanlışlık var demiyor?

Gerçekten ciddi bir şey bu. ROG mühendisleri değilde TUF mühendisleri bence hatalı yapmıştır. Koskoca ROG mühendisleri sonuçta
E kanka gördük işte. RX ROG kartlar hakkında yorum yapmaya gerek yok bence

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
E hadi bir kişi çıksa yanlış yapsa bu işi 1 mühendis yapmıyor ki neden kimse çıkıp da reis bu işte bi yanlışlık var demiyor?

E kanka gördük işte. RX ROG kartlar hakkında yorum yapmaya gerek yok bence
Bence ROG`a ürün geliştiren her mühendis aynı değil. Bazılarının acemilikleri olabilir.

Top Bottom