Neler Yeni

Bu doğru mu?😯(Asus Amd Anakartları)

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk
kanka dedim ya sana bir sıkıntısı yok ama işlemci 3600 yapılıp ekran kartı 2070S yapılabilirdi diye. illa o mu diyecek?
Yok zaten bwn render yapacağım için işlemci önemli o tüzden seçtim hani alınmayan psu ve ssd nasıl onlar iyi ve sistem için yeterli mi

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk
kanka dedim ya sana bir sıkıntısı yok ama işlemci 3600 yapılıp ekran kartı 2070S yapılabilirdi diye. illa o mu diyecek?
Ayrıca abdullah abi 3900 ile 3950 nin anakrt grafiğini atmış orada anakart olarak asus tuf b550m plus var
Ama benimki asus tuf b550 a plus fazla fark eder mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi bir anakartmıdır ve psu sisteme yeterli midir

T.P.G.

80+ Titanium
Ayrıca abdullah abi 3900 ile 3950 nin anakrt grafiğini atmış orada anakart olarak asus tuf b550m plus var
Ama benimki asus tuf b550 a plus fazla fark eder mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi bir anakartmıdır ve PSU sisteme yeterli midir
Hayır fark etmez. PSU sisteme yeter

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
İntelin sabıkası kabarık her şey beklenir

isimsizüye

80+ Gold
Bunlar reelde çok büyük iddialar ve yolsuzluk demek bir firmanın yokoluşuna bile sebep olabilir o kadar akilsizlarsa belki de olabilir :)
ha bi de. MSI Evoke Mech Gaming X bile Rx 5700 Xt de hata yaptı. Asus Rog Rx 5700 Xt de vida sorunu vardı. sonradan eski tuf alanlar çok pişman oldu iade ettiler asus ürünlerine pek yanaşmıyorlar.

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Asus, 2017 yilinda ilk Ryzen'in çıkışıyla ROG Strix laptoplarinda yine aynı yıl Ryzen islemci kullandı. Senin gerçekten ciddi bir araştırmaya ihtiyacın var :)

Kaynak: https://donanimarsivi.com/ryzene-sahip-ilk-laptop-ile-tanisin-asus-rog-strix-gl702zc/
Uyarı cezası verirken ki hassasiyeti, bu uyarı cezasının aslında yanlış olması sebebiyle geri alırken de beklerdim. Evet, yanlış diye uyarı cezası verdiniz ama aslında doğru bilgiyi. Şimdi neden kimse o uyarı cezasını geri almak için bu kadar heyecanlı değil.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Uyarı cezası verirken ki hassasiyeti, bu uyarı cezasının aslında yanlış olması sebebiyle geri alırken de beklerdim. Evet, yanlış diye uyarı cezası verdiniz ama aslında doğru bilgiyi. Şimdi neden kimse o uyarı cezasını geri almak için bu kadar heyecanlı değil.
1. Verilen cezada bir yanlışlık yok. Laptop 2017 çıkışlı
2. Hassasiyet konusuna gelirsek forum kurallarımızın " 13- Bilmediği konu hakkında yanlış bilgi vermek " maddesi uzaklaştırma cezasıdır sen iki kere yanlış bilgi verdin ve sana sadece uyarı verdim. Adminlerin üyelere ne kadar hoşgörülü davrandığını buradan anlayabilirsin.
3. Senin cümlen şu idi "2018'den beri ryzen işlemciye yer yermeye başlamış" tercümesi şu idi "Ryzen piyasada ama Asus yapa yapa 2018 de yaptı" cümlenin açıklaması bu idi. Yani o cümle Asus'un AMD'yi ne kadar önemsemediğini vurgulayan bir temaya sahipti. Asus'un daha Ryzen çıkar çıkmaz birkaç ay sonra Ryzen işlemcili Laptop duyurdu. Ryzen çıkalı bir kaç ay olmuş adamların Ryzenden önce Ryzen laptop duyurmasını mı bekliyorsun bilemedim.

Kaynak: 2017 yılına ait ve açıklamasında satın alma linki verilen Asus ROG Ryzen işlemcili inceleme videosu;

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,006
Üyeler
167,037
Son üye
Aras01
Top Bottom