Bu Dolandırıcılar Çok Komik Ha

F4IRFL4Y

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,653
Selamlar Şimdi 0850 İle Başlayan Numara Aradı Direk Robot İnternet Hızında Sorun Yaşıyorsanız 1'e Basın Dedi Direk Dedim Aha Dolandırıcı Bunlar Bir Dalga Geçeyim Bastım Konuşuyorlar İşte Yok Altyapı Yeniledik Modem Değişecek Ücreti Var Felan Bende Oyalıyorum Ben Size Kira Ücreti Veriyom Diye Felan Sonra Dedim Öyle Mi Felan Kahkaha Kopardım Güzel Dolandırma Taktiğimiş Kanka Dedim Bende Yapıyorum Bu İşi Dedim Biraz Daha Profosyonel Olun Dedim Kadın Varoş Çıktı Hadi Kapa Kapa Geri**kalı Seni Felan Dedi Bende Onun Bunun Çocugu Vb Saydım Küfürleri Sonra Dedim Tekrar Arayim Birde Jahrein Öyle Mi Olmuş Kanka Dalgası Geçecektim Baktım Geçersiz Numara Diyor Nasıl Yapıyorlar Şaka Gibi Çok Profosyoneller Arkadan Başka Kadınların Sesi Geliyor Felan Soru Soruyorum Cevaplıyorlar 18-20 Yaşında Kızda Değil Baya 28-30 Yaşında Kadın Yani Cidden Bilgili Biri Olmasam Kanarım Valla Onay Felan Lazım Dedi En Son Allah Bilir Ne Yapıyorlar O Onay Verdiğimiz Ses İle Birdahakina Kadın Olursa Gel Benim Kişisel Or**puluğumu Yap Sana Kaç Lira Veriyorlarsa 2 Katını Felan Veriyim Diye Muhabbet Açıp Dalga Geçicem Acayip Komik Olur Ya O Muhabbet

Son düzenleme:
Yalan konuşmak parayla değil ya. Diceksin ki Babam başsavcı yerin dibinde olsan bile bulurum yakın zamanda seni.

Yalan konuşmak parayla değil ya. Diceksin ki Babam başsavcı yerin dibinde olsan bile bulurum yakın zamanda seni.
Bunlar Çok Klasik Tehdit Oluyor Dalga Geçmek Lazım Komik Oluyor O Zaman

Hani kişisel gelişim zırvalıklarında şöyle bir cümle geçer ya "Evren benim oyun alanım" diye. Bizim dolandırıcılar için Türkiye aynen böyle. Herifler polise yakalandıkları zamanı, yıllık izinden sayıp sonra devam ediyor.

Hani kişisel gelişim zırvalıklarında şöyle bir cümle geçer ya "Evren benim oyun alanım" diye. Bizim dolandırıcılar için Türkiye aynen böyle. Herifler polise yakalandıkları zamanı, yıllık izinden sayıp sonra devam ediyor.
Bunlar Polise Yakalanır Mı Onuda Bilmiyorum Yani Çok Garip Numara Takip Edilemiyor Ne Yaptıkları Belli Değil Numaraları Hadi Heryerde Buluyorsunda Nasıl 0850'li Numara İle Arıyorsun Geri Arayıncada Böyle Numara Yok Diye Servis Çok Garip

Benide kaç gündür arıyorlar.Kendilerini ne olarak tanıttılar.

Benide kaç gündür arıyorlar.Kendilerini ne olarak tanıttılar.
Yeni Altyapı Gelmiş Sözde Bu Yüzden Yeni 5G Hızında Modeme Geçmek Lazımmış Eskisi Çalışmicakmış Bununda Ücreti Varmış

O numaralar ücretli değil mi? Yurtdışı diye biliyorum. İyi de geçiriyorlar. Aboneliğin dışında ödüyorsun. Online hizmetlerden görebilirsin extra bir şey yazmışsa.

O numaralar ücretli değil mi? Yurtdışı diye biliyorum. İyi de geçiriyorlar. Aboneliğin dışında ödüyorsun. Online hizmetlerden görebilirsin extra bir şey yazmışsa.
Bilmiyorum Valla Dolandırıcılılar Zaten

Whatsappdan arayan afrikalılar telefondan arayan dolandırıcılar bir beni aramıyorlar ya afrikalıların armasını istiyorum ya özellikle lavuklarla görüntülü konuşmak istiyorum :D

Whatsappdan arayan afrikalılar telefondan arayan dolandırıcılar bir beni aramıyorlar ya afrikalıların armasını istiyorum ya özellikle lavuklarla görüntülü konuşmak istiyorum :D
Bende Gerçekten Zenciler Mi Konuşanlar Onu Merak Ediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,001
Üyeler
184,713
Son üye
not zenin
Geri