29 mayısta donanım arşivi sistem çıkartacak o bütçenize uygun olursa onu alabilirsiniz1 hafta içerisinde masaütü bilgisayar almayı düşünüyorum.GTA V,Valorant,NBA tarzı oyunlar oynuyorum.Oyunun görüntü kalitesini önemsiyorum bilgisayar önerirseniz mutlu olurum.
Bütçem maalesef o kadar değil29 mayısta donanım arşivi sistem çıkartacak o bütçenize uygun olursa onu alabilirsiniz
8K ya adam gibi parasını hak eden sistem bulamazsın1 hafta içerisinde masaütü bilgisayar almayı düşünüyorum.GTA V,Valorant,NBA tarzı oyunlar oynuyorum.Oyunun görüntü kalitesini önemsiyorum bilgisayar önerirseniz mutlu olurum.
Normalde şuan 1650 li bir PC bulunuyor ama o da dediğiniz gibi parasını hak etmiyor.8K ya adam gibi parasını hak eden sistem bulamazsın
Zaten 1650 de oyunları mediumda falan oynatır siz oyunları yüksek ayarlarda oynamak istiyorsanız min 1660 1660S almanız lazımNormalde şuan 1650 li bir PC bulunuyor ama o da dediğiniz gibi parasını hak etmiyor.
Zaten 1650 de oyunları mediumda falan oynatır siz oyunları yüksek ayarlarda oynamak istiyorsanız min 1660 1660S almanız lazım
İlla yüksekte oynamak gibi bir şey istemiyorum fakat mediumda minimum 70-80 FPS göreceğim bir ekran kartı arıyorum.Zaten 1650 de oyunları mediumda falan oynatır siz oyunları yüksek ayarlarda oynamak istiyorsanız min 1660 1660S almanız lazım
Bu fiyata öyle bir kart yok.İlla yüksekte oynamak gibi bir şey istemiyorum fakat mediumda minimum 70-80 FPS göreceğim bir ekran kartı arıyorum.
1650 güzel oyun performansı sunmuyor mu? 1650 ile ilgili pek bir bilgim yok.Bu fiyata öyle bir kart yok.
Hayır kart güçlü değil.1650 güzel oyun performansı sunmuyor mu? 1650 ile ilgili pek bir bilgim yok.
Tavsiye ettiğiniz bir ekran kartı var mı?Hayır kart güçlü değil.
Bu fiyata sadece 1650 bulunur bu fiyata başka kart tavsiye edemem.Tavsiye ettiğiniz bir ekran kartı var mı?